2024. április 19. - Emma

Itt az EB: így növeljük a drukkolás izgalmát

A labdarugó Európa-bajnokság a mindennapos szurkolás mellett, a mindennapi fogadást is felpörgeti. Egy ilyen sportesemény olyan különleges lehetőség, amit egyre többen próbálnak meg kihasználni.
2021. június 15. kedd 09:31 - HírExtra

Ahogy elindult az EB, azonnal mindenki érteni kezdett a focihoz. Így is van ez rendjén. Ám az igazán vagányak ezt nem csupán a baráti sörözések mellett teszik hencegve, hanem élesben is bizonyítják. Tippjeiket nemcsak a társasággal, hanem online felületeken is megoszthatják. Az egyik ilyen lehetőség a 22Bet oldal. Aki elég bátor, akár az Európa-bajnokság összes meccsére fogadhat. 

Az EB nemcsak a labdarúgást kedvelők egyik csemegéje, hiszen ilyenkor azok is alaposan megismerhetik a nemzeti válogatottakat, akik amúgy nem követik a sport minden rezdülését. Nem meglepő, hiszen ritka dolog, mikor Magyarországon akár egy finn-skót mérkőzést, vagy egy török-észak-macedón meccset élőben láthatunk. Az EB-n azonban más nemzetek csatáit is izgalommal figyeljük.

A csoportmérkőzések ráadásul tökéletesen alkalmasak arra, hogy folyamatosan végigkísérjük egy-egy csapat teljesítményét, jobban megértsük a taktikai koncepcióját, megfigyeljük az erősségeiket, kitapasztaljuk a gyenge pontjaikat. Innentől pedig már csak egy lépés, hogy fogadásukat is merjünk tenni.

Az EB új lebonyolítása erre tesz még rá egy lapáttal: idén már 24 csapat mérkőzik meg egymással – sosem volt ennyi nemzeti tizenegy egyszerre az EB döntőben. Ez ismét arra teremt kiváló alkalmat, hogy a sok együttes közül kiválaszthassuk a nekünk leginkább szimpatikusat, vagy azt, amiben a leginkább meglátjuk a tippelés lehetőségét.  Több csapat, több játékos, több meccs, több fogadási esemény, több nyerési esély. 

Ha pedig mégsem sikerül, nem kell elkeseredni, hiszen ha felelősséggel játszik az ember, akkor tényleg csak a játék izgalmát növeljük meg a feltett téttel. 

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását