2024. március 19. - József, Bánk

Egyedi weboldal készítés - ahol az ügyfél mindig a fókuszban van

Mivel az elmúlt év során egyre több cég szállt be az online kereskedelembe, rengetegen szembesültek azzal, hogy ha ki akarnak tűnni a tömegből, akkor azt csak egyedi weboldal készítés segítségével tudják megtenni. Ebben a bejegyzésünkben megvizsgáljuk közelebbről azt, hogy ez miért alakult így.
2021. június 15. kedd 16:29 - HírExtra

Egyre többen keresnek egyedi weboldal készítő céget

2021-et írunk, amikor már annyira telítődött az online piac itthon és szerte a világon, hogy a 12 egy tucat típusú weboldalakkal már szinte lehetetlen érvényesülni egy ekkora méretű piacon.

Megoldást kínálnak emiatt azok az IT cégek, amelyek csak és kizárólag egyedi fejlesztésű weboldalak készítésével foglalkoznak, hiszen így minden ügyfelüknek teljesen sajátos színsémával, elrendezéssel, kialakítással és funkciókkal kibővített webhelyeket tudnak készíteni.

Nemcsak az egyedi megoldásra van igény, hanem kiváló ügyfélszolgálatra is

A hobbi weboldalak esetében optimális megoldást nyújtanak az ingyenes webhelyek, viszont ezek már túl keveset nyújtanak azoknak a cégeknek, amelyek komolyan gondolják magukat az online cégek között.

Az egyedi készítésű webshopok esetében az IT cégek nemcsak a minőségi fejlesztésekre figyelnek oda, hanem arra is, hogy az ügyfeleiket maximálisan ki tudják szolgálni. Lehet ez egy hetente ismétlődő telefonbeszélgetés, egy egyszeri tanácsadás, egy komolyabb vállalati struktúra miatti hosszú tárgyalás vagy akár egy egyszerű fejlesztési igény.

A lényeg az egyedi weboldal készítő cégek számára az, hogy az ügyfél mindig a fókuszban érezze magát, hiszen csak így lehet számukra igazán kiváló felhasználói élményt nyújtani.

Az ügyfélé az utolsó szó, de mindig kap szakmai támogatást

Mégis honnan tudná eldönteni az ügyfél, hogy hogyan kezelje az IT cég az URL átirányításokat? Mi alapján dönti el az ügyfél, hogy milyen legyen a szerver kialakítása? Ezek szakmai kérdések, amelyekre nyilván nem tud válaszolni az ügyfél, viszont a fejlesztők és back-end programozók igen.

Emiatt azért is preferálják az egyedi weboldal készítő cégeket az online vállalkozások, mert maximális szakmai támogatást kapnak minden típusú informatikai problémára.

 

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását