2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Kissé csökkent a brit munkanélküliség

A legfrissebb adatok szerint kissé csökkent a munkanélküliségi ráta Nagy-Britanniában, de továbbra is több százezerrel kevesebb a fizetett állásokban dolgozó alkalmazotti állomány létszáma, mint a koronavírus-járvány előtt.
2021. május 18. kedd 10:09 - HírExtra

A brit statisztikai hivatal (ONS) keddi adatismertetése alapján a márciussal zárult első idei naptári negyedévben átlagosan 4,8 százalékos volt a bejegyzett állástalanok aránya, 0,8 százalékponttal magasabb, mint a 2019 decembere és 2020 februárja közötti három hónapban - a koronavírus-járvány megfékezését célzó első országos zárlat előtti utolsó teljes negyedévi időszakban -, de 0,3 százalékkal alacsonyabb, mint a tavalyi negyedik negyedévben.
    
Az ONS kimutatása szerint az aktív, fizetett alkalmazotti állományban dolgozók száma öt hónapja folyamatosan emelkedik, de még mindig 772 ezerrel kevesebb, mint tavaly februárban, az első korlátozási intézkedések előtti utolsó teljes hónapban.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását