2024. április 19. - Emma

Churchill és Garbo a színpadon

A Churchill és Garbo című darabot mutatja be május 17-én, hétfőn közönség előtt a Rózsavölgyi Szalon, ahol ebben a hónapban A két pápa, a Táncórák, a romance.com és a Kései találkozás című előadás is látható lesz.
2021. május 4. kedd 08:08 - HírExtra

A Churchill és Garbo francia szerzője, Isabelle Le Nouvel A vén oroszlán és a szfinx alcímet adta művének. A darabban Winston Churchill szerepét Hegedűs D. Géza játssza, Greta Garbo alakját Nagy-Kálózy Eszter formálja meg, míg Churchill titkáraként Csiby Gergely látható.
    
Az előadás rendezője Hegedűs D. Géza, a dramaturg és játékmester Vörös Róbert. A látvány Enyvvári Péter, a jelmez Szakács Györgyi munkája.
    
A Rózsavölgyi Szalon pótolja az elmaradt előadásokat is, amelyekre már jegyeket váltott a közönség - olvasható a színház MTI-hez eljuttatott közleményében.
    
Látható lesz A két pápa, a Táncórák, a romance.com és a Kései találkozás mellett a Végszó, a Valami csaj(ok) és Az utolsó óra című előadás. Júniusban a szintén elmaradt Intim vallomások című darab premierjét, júliusban a Keresztül-kasul című produkció bemutatóját tervezi a színház.
 

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását