2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Újabb pert vesztett az Origo

Jakab Péter, jobbikos országgyűlési képviselő jogerősen sajtópert nyert az Origo ellen. Ez már a sokadik per, amit az újság elveszít, mert valótlanságot közöl.
2021. január 26. kedd 09:47 - HírExtra

A Jobbik közleménye:

"Megszámolni sem lehet, hányadik papírját kapta a bíróságtól az orbánista propagandaoldal, hogy hazudott a Jobbik valamelyik politikusáról. Most éppen Jakab Péter nyert velük szemben pert, mert a Fidesz lakájmédiájának talán legszánalmasabb álhírgyártója, Bordács Bálint írta róla egy tavaly júliusban megjelent cikkben, hogy a Facebook-oldalán megtévesztő fotót tett ki a saját népszerűségének bizonygatása érdekében. Most sem volt igaz semmi a cikkből, ezért az Origo újra helyreigazítást köteles közzétenni a százezres perköltség megfizetése mellett.

Nem tudjuk megállni, hogy a közleményt ne egy már klasszikussá vált idézettel zárjuk: „Rengeteg aljas dolgot terjesztenek ilyen felületeken. Kitalált történetek, arcátlan hazugságok, sokszor nem is létező emberek vádaskodásai, manipulált fotók, miegymás. Sokan azt mondják, hogy nem kell ezekkel foglalkozni, mert túl sok van belőlük, de néha azért jól esik odacsapni a beteges hazudozóknak. Megyünk tovább!”

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását