2024. március 29. - Auguszta

Betekintés az új Adobe Creative Cloud 2020 által kínált előnyök részleteibe

Ebben a cikkben az új Adobe Creative Cloud 2020 által kínált előnyök, funkciók és hozzáadott érték részleteibe engedünk némi betekintést. Bízunk benne, hogy sikerül kellőképpen átadni, mekkora forradalmi újdonsággal is ér fel a teljesen új platform.
2021. január 16. szombat 17:01 - HírExtra

Először is a csapatmunkát támogató funkciókat vesszük végig, majd pedig jobban belemegyünk azokba a részletekbe, amelyeknek köszönhetően még magasabb szinten valósulhat meg a projekten belüli egyéni és közös kreatív munka.

Az Adobe Creative Cloud 2020 alkalmazásával így lehet gördülékenyebb a csapatmunka

Az Adobe fejlesztői csapata gyorsan felismerte, hogy a pandémiás helyzet teljesen más körülményeket teremtett a csapatok számára. Vagyis akik korábban egy légtérben ültek és dolgoztak, azok számára most a fizikai távolság leküzdése is feladat.

Úgyhogy az Adobe Creative Cloud 2020 platformja a távoli csapatmunka kultiválását is szolgálja. Vagyis a file megosztás, az instant visszajelzések küldése és fogadása, vagyis az időveszteség nélküli projektmunka hibátlanul megvalósulhat. Méghozzá úgy, hogy mindez nem megy a minőség rovására.

Az Adobe Creative Cloud 2020 további innovatív megoldásai

Először is ki kell emelni az Adobe Spark által kínált hozzáadott értéket. A használatával ugyanis a közösségi grafikák, weblapok és rövid videók készítése is meglepő hatékonysággal oldható meg. Sőt, az egységes csapatmunka érdekében a speciális logók, színek vagy eszközök teamen belüli megosztása is megoldható.

Szintén a teamwork szellemiségében a Photoshop, Illustrator és a Fresco felületén is pikk-pakk kivitelezhető a megosztás. Ennek köszönhetően pedig a projekt egyes résztvevői könnyedén nyomon követhetik a munka fázisait és státuszát, emellett pedig megjegyzéseket és javaslatokat is fűzhetnek hozzá.

Ha mindez még nem volt elég, az Adobe Creative Cloud 2020 még többet is tud

Az új Adobe Creative Cloud 2020 a tanulásra és a folyamatos fejlődésre is páratlan lehetőséget kínál. Méghozzá a LiveStreaming funkción keresztül. Ez a platform szinte megszámlálhatatlan mennyiségű videós tananyagot tartogat, amelyeken keresztül TOP kvalitású fotósok és kreatív szakemberek osztják meg a tudásokat és adnak praktikus tippeket.

Ha pedig még ez is kevés lenne, akkor a Lightroom közösségen keresztül lehet kimaxolni a közösségi élményt. Itt ugyanis hozzánk hasonló fejlődni és alkotni vágyó kreatív szakemberek százai vannak jelen, és fontos, hogy a fotók és egyéb dokumentumok megosztásán túl a kommunikáció és kapcsolatépítés szempontjából egyaránt sikerüljön szintet lépni.

Képletesen szólva a hab a tortán az úgynevezett Photoshop Discover, ami a mesterséges intelligencia segítségével tesz proaktív javaslatokat a számunkra munka közben. Gyakorlatilag olyan, mintha kapnánk magunk mellé egy elmélyült tudással rendelkező asszisztenst, aki pluszban még helyettünk is gondolkodik.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását