2024. április 16. - Csongor

Segítség a bajban lévőknek

Dél-Magyarországra vittek adományokat a szcientológia önkéntes lelkészei, hogy rászoruló családokon segítsenek.
2021. január 12. kedd 11:32 - HírExtra

Nehéz az év eleje a munka nélkül maradt családfenntartóknak. Egyre nő azoknak a száma, akik arra kényszerülnek, hogy gyermekeik hiányos ellátása miatt segítségért forduljanak a közösségi fórumokhoz. Szerencsére országszerte működnek különféle segélyszervezetek és jótékonysági alapítványok, amelyeken keresztül a hátrányos helyzetbe jutottakat lehet támogatni.

Így találnak rá egyre többen a Szcientológia egyház közösségi oldalára is, ahol a Szcientológia önkéntes lelkészek hetente közzé teszik adományozásaikat. 

Legutóbb egy beteg vidéki hölgy kért segítséget tőlük egy dél-magyarországi városból. A Szcientológia önkéntes lelkészek kiterjesztették az adományozást a város családsegítő szolgálatán keresztül: egy kisteherautónyi rakományt vittek Csongrád-Csanád megyébe Budapestről, hogy jusson a környék minden rászoruló családjának tartós élelmiszer és tisztítószer.

A segélyszervezetek, a jótékonysági alapítványok, valamint az egyházak összefogása és azok támogatása sokkal életbe vágóbb most, mint valaha. Rajtuk keresztül mindazokhoz eljuthat a segítség, akik bajba kerültek, és ezáltal átvészelhetik a járvány kihívásokkal teli időszakát.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását