2024. március 19. - József, Bánk

A ma létező legkorszerűbb megoldás fogbeültetésre

Sokan azért nem vágnak bele fogaik rendbetételébe, mert attól tartanak, hogy fájdalmas és hosszadalmas procedúrának néznek elébe. Úgy gondolják, hónapokig tartó huzavona veszi kezdetét, mely nem csak költséges, de sokszor az evés és a beszéd is problémás lesz.
2020. november 18. szerda 07:27 - HírExtra

Évekig halogatják és bele sem gondolnak, hogy az idő a legnagyobb ellenség, mert ezáltal az egészséges fogak épségét is kockáztatják, nem beszélve a fogíny, az állcsont sorvadása, vagy akár az egész arc deformitásának veszélyeiről.

Korszerű megoldás márpedig létezik, mellyel fájdalom nélkül, rövid időn belül - de akár azonnal - új, ragyogó mosolyra tehet szert! Ezt mutatjuk be az alábbiakban.

All-on-4

Az All-on-4 állcsontonként 4 db implantátumra helyezett 12 tagú fix hidat jelent. Hatalmas előnye az zonnali terhelés: a frissen beültetett implantátumra azonnal ráhelyezhető a híd, ami nagy előrelépés a hónapokig vagy akár 1 éven át tartó várakozással szemben. Alsó állkapocsnál szinte mindig, felsőnél nagyjából 90%-ban kivitelezhető azonnali terheléssel, de a maradék 10%-ban is jelentősen rövidül a várakozási idő, elég nagyjából 3 hónapot várni, és máris kész a végeredmény.

Jól hangzik igaz? Így már könnyebben szánod rá magad fogaid rendbetételére?

Válassz olyan helyet, ahol megbízható szakemberek és korszerű gépek várnak rád! A Halász Klinika tökéletes hely erre. Az 1994 óta működő Hi-Tech fogászati centrum 20 fős személyzete a legmodernebb technológiával, kellemes környezetben vár Szekszárdon.

Az All-on-4 előnyei

Mivel hátrányról nem igazán tudunk beszámolni, nézzük, milyen előnyökkel jár, ha a modern All-on-4 implantációt választod:

- Összesen 4 implantátum beültetésére van szükség, így költségkímélőbb, mint egyesével pótolni a fogakat.

- Ha nem lehetséges valamilyen oknál fogva a csontpótlás, ezzel többnyire akkor is új fogakra tehetsz szert.

- Az állcsontok és a beszéd nem torzul általa.

- Azonnali megoldást jelenthet, nem kell hosszú hónapokat várni a felhőtlen mosolyra.

Nobel Biocare implantátum

Érdemes a Nobel Biocare implantátumokat választani, mert megbízható minőséget képviselnek. A svéd gyártmányú Nobel Biocare implantátum piacvezető a fogászati implantációban. 1965-ben történt az első teljesen fogatlan páciensnek 12 db Nobel implantátum beültetése, melyek közel 40 évig, a páciens haláláig szájában maradtak. A véd cég rendelkezik a világon a legjelentősebb kutatási háttérrel, a legátfogóbb utánkövetéssel. Több szabadalom és technológiai újítás köthető hozzájuk, a mai napig őrzik piacvezető szerepüket. A Nobel Biocare implantátumok a legnagyobb tisztaságú orvosi fémből, azaz titánból készülnek, a ma létező legszigorúbb protokoll mellett.

A Halász Klinika is Nobel Biocare implantátumokkal dolgozik, ezáltal a legmagasabb színvonalat képviseli hazánkban.

Ha tartós megoldásra vágysz, válaszd a gyors és azonnali All-on-4 eljárást, hogy a legközelebbi összejövetelre már ragyogóan szép mosollyal léphess be!

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását