2024. március 28. - Gedeon, Johanna

A Párbeszéd feljelentést tesz a közmédiában folytatott visszaélések miatt

Lemondásra szólítja fel a Párbeszéd Papp Dánielt, az MTVA vezérigazgatóját, továbbá panaszt tesz a médiahatóságnál, és fel is jelenti a köztelevíziót a törvényellenes működése miatt, amelyet kiszivárgott hangfelvételek támasztanak alá.
2020. november 12. csütörtök 16:35 - HírExtra

A Párbeszéd közelménye:

"Kiszivárgott hangfelvételek támasztják alá, hogy évi 97 milliárd adófizetői forintot eltapsoló köztelevízió a kormányzat engedelmes propagandagyáraként működik, a hírhamisításról ismertté vált Papp Dániel vezénylete mellett.

Bende Balázs köztévés szerkesztő egy kiszivárgott hangfelvételen elbocsátással fenyegeti meg azokat a beosztottait, köztévés dolgozókat, újságírókat, akik nem akarják tudomásul venni, hogy a köztévé intézményében úgymond nem az ellenzéki összefogást támogatják. Eddig is sejtette mindenki, hogy így mennek a dolgok a köztévénél, de immár bizonyíték is van rá.

Bende nyíltan a kormánypártokat támogató, elfogult műsorok készítését követelte az újságíróktól, az állásuk elvesztésével fenyegetve őket. Ez nem csak emberi szempontból vállalhatatlan és aljas, de a sajtótörvénybe is ütközik.

Nyilvánvalóan nem Bende az igazi bűnös, maga is csak végrehajtó, és a hal ezúttal is a fejétől bűzlik. A Párbeszéd Papp Dániel vezérigazgató azonnali lemondását követeli és panaszt tesz az ügyben a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnál. Nyilvánvaló, hogy az igazi bűnösök Papp Dánielnél is följebb találhatók, ezért a Párbeszéd hivatali visszaélés vádjával tesz feljelentést ismeretlen tettes ellen."

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását