2024. április 18. - Andrea, Ilma

Dr. Pukancsik Dávid Ph.D. plasztikai sebész - szálbehúzás

Plasztikai sebészeti beavatkozások a fiatalosabb megjelenésű bőrért.
2020. szeptember 21. hétfő 10:15 - HírExtra

Ki ne szeretne ragyogó, üde és fiatalosabb megjelenésű bőrt? Ahogy öregszünk, úgy a bőrünkön is lenyomatot hagynak a környezeti hatások és a stressz, de a bőr ún. „aging” folyamatai más hatások és tényezők miatt is felgyorsulhatnak. Az életvitelünk is meghatározza, hogy milyen gyorsan veszítjük el fiatalos megjelenésünket. Ennek a természetes folyamatnak, azaz a bőr öregedésének egyértelmű jelei a finom vonalak mellett, a mélyebb ráncok, a szarkalábak megjelenése, de a pigmentfoltok és a megereszkedett bőr is ezt sugallja.

Ma már számtalan orvos esztétikai szolgáltatást vehetünk igénybe: ajak-, ránc - és arcfeltöltés hialuronsavval, orr- és állvonal formálása hialuronsavval, finomszálas arcformálás, COG-szálas „face-lifting” kezelés, Beauty Booster vagy Skin Booster arcfiatalítás.  

Ajak-, ránc - és arcfeltöltés, orr- és állvonal formálása hialuronsavval

A kor előrehaladtával, a bőr hialuronsav tartalma fokozatosan csökken, emiatt a bőr veszít a feszességéből, a rugalmasságából és a hidratáltságából. A hialuronsav az élő szervezet természetes alkotóeleme, amely nagy vízmegkötő képességgel rendelkezik. A hialuronsav emellett csökkenti a bőr felszínén megjelenő vonalakat és ráncokat. A hialuronsavas kezelés tartóssága egyénileg változó lehet, de átlagosan 6-24 hónap közé tehető. A hialuronsavas kezelés alkalmazási területei: ajakfeltöltés (ajakformálás, ajakvolumenizálás és ajakkontúrozás), nasolabialis redő vagy orrszárnyi redő, marionett ráncok, száj körüli radier ráncok, szem alatti karika, orrformázás, jawline (állvonal és állcsúcs), orca és a középarc. A kezelés alkalmazható még az arc volumenizálására, az arc aszimmetria korrekciójára, illetve hidratálásra.  

Finomszálas arcformálás

A finomszálas arcformálásnál alkalmazható bioszáltípusok, a mono- és a screw-szálak, amelyek biológiailag lebomló, felszívódó PDO vagy PLLA anyagból készülnek. Behelyezésük közvetlenül a bőrbe történik, amivel a bőr kollagéntermelését serkentik, de más arcmegújító ágenseket is aktiválnak, így feszesítik és volumenizálják az arcot.  

COG-szálas „face-lifting” kezelés

A fogazott vagy tüskés, úgynevezett COG-szálak is PDO vagy PLLA anyagból készülnek. Ezen szálak az arc bőrének megújításán túl, alkalmasak „lifting” (arcemelő, szemöldökemelő) hatás kiváltására. A COG-szálas kezelés hatása azonnali, ám végleges kozmetikai eredmény a 1-2. hétre várható és a tartóssága 6 hónap-2 év közé tehető. A fogazott, „lifting” COG-szálak alkalmazási területei: középarc, állvonal és szemöldök.  

Beauty Booster arcfiatalítás

A Beauty Booster vagy Skin Booster kezelés célja a bőr megújítása, az öregedés jeleinek megelőzése. A kezelés javítja a bőr turgorát, hidratáltságát, stimulálja a kollagéntermelést és növekedési faktorokat szabadít fel. A Beauty Booster eljárás a finomabb ráncok és az elasztózis kezelésére alkalmazható. A rejuvenáló és az arcfeszesítő hatást kombinálja. Alkalmazási területei: ajak körüli finom ráncok, orca, szemkörnyék, kéz bőre, nyak, dekoltázs területe.  

A plasztikai sebészek számos eljárást kínálnak, amelyek elősegítik, hogy a bőr egészségesebb és fiatalosabb megjelenésűvé váljon. Általában több kezelés kombinációja biztosítja a legjobb esztétikai eredményt. Dr. Pukancsik Dávid Ph.D. plasztikai sebész, Budapesten és Székesfehérváron is alkalmazza a fent felsorolt plasztikai beavatkozások mindegyikét.

Érdemes tájékozódni a Queen’s Esthetics Facebook oldalán is.

 

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását