2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Nem akarsz hónapokat várni a lomtalanításra? Itt a megoldás!

A szemétszállító cégek évente általában előre meghatározzák, hogy mikor tartanak lomtalanítást. Ha ez megvan, akkor onnantól kezdve ehhez kell tartanunk magunkat még akkor is, ha korábban lenne a lomtalanításra szükségünk. De van arra megoldás, ha valaki nem szeretne akár fél évet is várni a procedúrára? Igen, van! Mutatjuk is!
2020. szeptember 18. péntek 07:59 - HírExtra

Ha akarod, ha nem, olykor felgyülemlik

Bár szeretnék, ha nem így lenne, de be kell valljuk, hogy a lomok olykor felgyülemlenek a házban, lakásban. Olykor jó, olykor rossz emberi tulajdonság a ragaszkodás. A lomok felgyülemlése szempontjából igenis negatív tulajdonságnak minősül. Túlságosan ragaszkodunk olyan tárgyakhoz, melyekről tudjuk, hogy soha, de tényleg soha sem fogjuk már használni, mégsincs szívünk kidobni. Ezt tudjuk húzni egy darabig, de eljön az ideje, amikor mi is besokallunk és rávesszük magunkat, hogy lépjünk, jöhet a lomtalanítás!

Ha nem akarsz várni, intézd magad a lomtalanítást!

Igen ám, de mi van, ha nem találkozik az elhatározásunk a lomtalanítás időpontjával. Megnyugtatlak, általában nem szokott, ezért ilyenkor más alternatíva után kell néznünk. Így kerülhet képbe a konténeres lomtalanítás, mely egy kiváló alternatíva! Bármikor meg tudjuk rendelni, így garantáltan tudjuk igazítani a pakolási, lomtalanítási kedvünkhöz, szabadidőnkhöz. Érdemes olyan lomtalanítással foglalkozó céget keresni, akiknek van tapasztalatuk (lomtalanítási tippekkel szolgálhatnak) és kapacitásuk is (nem kell rájuk várni). A KonténerSitt kiváló csapata garantáltan jó választás konténeres lomtalanításhoz, érdemes velük felvenni a kapcsolatot!

Add el vagy ajándékozd el!

Ha már lomtalanítasz, figyelj arra is, hogy mennyire szennyezed ezzel a környezeted! Nem mindegy, hogy csak simán vegyes hulladékként mindent kiviszel a szeméttelepre, vagy a lehető legtöbb tárgyat próbálsz megmenteni, újrahasznosítani a sok lom közül. Erre kiváló módszer, ha eleve úgy válogatod ki a dolgokat, hogy ami még másnak érték lehet, azt eladod vagy elajándékozod. 

Csak környezettudatosan!

Az ajándékozással, eladással már sok tárgyat megmentesz az enyészettől, ráadásul másnak örömet is okozhatsz az általad már megunt tárgyakkal. De ha ezen túlvagy, akkor sem mindegy, hogy a megmaradt lommal mi lesz. Persze elvitetheted a szemétszállító cég telephelyére, de utána mi lesz vele? Ha csak simán megy a szemétlerakóba, akkor azzal nem vagy épp környezetbarát. Ellenben ha úgy választasz szállítót, hogy a lommal teli konténerből újrahasznosítanak mindent, amit csak lehet, akkor máris felelős döntést hoztál. A fent már említett KonténerSitt cég azért lehet jó választás, mert náluk alap a környezettudatosság, és nem csak beszélnek róla, tesznek is érte. A telephelyükön intézik a beérkező szemét, lom, hulladék szétválogatását és gondoskodnak róla, hogy ha valami újrahasznosítható, az legyen is újrahasznosítva.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását