2021. április 14. - Tibor

MSZP: azonnal állítsák le a gyerekek kikérdezését!

A Fideszes politikai pedofília magasabb szintre lépett: a kormánypárt adatbázisépítése elérhette a gyermekeket is, ugyanis aggályos kérdőívek kitöltésére akarják rávenni őket és a szüleiket - írja az MSZP szerdai közleményében.
2020. július 8. szerda 13:31 - HírExtra

Az MSZP közleménye:

"A kormányzati intézmény gyorsan kijelentette, hogy a gyermekek jogai nem sérülnek és adatvédelmi szempontból minden rendben van a felméréssel, ugyanakkor arról még nem nyilatkoztak, hogy a szülők is védve vannak-e. 

Ugyanis ismerve a kormánypártok eddigi tevékenységét jogosan merül fel a kérdés, hogy megismerhették-e a szülők a kérdőívek tartalmát mielőtt nyilatkoztak, vajon éri-e valamilyen hátrány azokat a szülőket, akik úgy nyilatkoznak, hogy nem járulnak hozzá ahhoz, hogy a gyermekük kitöltse a fideszes kérdőívet. Milyen listára kerülnek fel ők? 

A Fidesz ne használja fel a gyermekeket kétes adatbázisok építésére, ne használja fel az iskolásokat politikai célokra! Éppen ezért az MSZP azt követeli, hogy még a kérdés se hangozzék el a szülők felé, mert ez már önmagában is zsarolás ízű! 

A Fidesznek csak egyetlen feladata lehet az Erzsébet-táborokkal: az adófizetők pénzéből biztosítani, hogy minden gyermek egy hetet táborozhasson."

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását