2024. március 19. - József, Bánk

Elektromos autók, hibrid autók - itt olvashatsz róluk

Ma még mindig csak kevesen közlekednek elektromos és hibrid autókkal. Ennek talán a kevés információ lehet az oka. Egy most indult portálnak éppen az a célja, hogy minél több információt osszon meg a csak kevés ismerettel bíró emberekkel.
2020. július 6. hétfő 16:19 - HírExtra

Az Elektromos-hibrid-autok.hu portál üzemeltetője Galambos Dániel, aki mintegy két évtizede foglalkozik tematikus portálok üzemeltetésével. Nem titkolt célja, hogy minél többen éljenek környezettudatos módon, és minél többen váltsanak elektromos autóra, vagy hibrid autóra. Hiszen ez mindannyiunk érdeke. 

Az Elektromos & hibrid autók portálon is sok érdekes hírrel és ezzel együtt ismerettel is gazdagabb lehetsz. Az oldal nem egyszerűen csak szárazon taglalja az elektromos és a hibrid autókkal kapcsolatos tényeket, és nem csak egy bizonyos társadalmi réteget szólít meg a cikkeivel, hiszen a cikkekben olyan környezettudatos megoldásokat, jelen esetben autókat ajánl, amelyek közül bárki úgy érezheti, hogy az kizárólag csak neki szól. A hölgyek, a szkeptikusok, és még a vállalkozások is találnak kedvükre való cikket, de azok is, akik elsőre nem szeretnének merészet lépni, így nem új, hanem használt járművet szeretnének vásárolni. 

A környezettudatosság fontos. Nem csak a mindennapi közlekedésben és nem csak a civilek számára, hanem a teherszállításban is lényeges, hogy a környezet megóvására törekedjünk. Ha érdekel a téma, elolvashatod a Tesla Semi – A teherszállítás zöldítése című cikket. 

A Porsche tulajdonosok, vagy leendő tulajdonosok, is kedvüket lelhetik az oldalon található cikkekben, hiszen számos cikk szól erről a márkáról. A cikkek között böngészve olyan publikációt is találhatsz, amely azt részletezi, hogy miért is olyan gazdaságos elektromos autóra váltani és a Gyári falitöltők otthonra – A Honda mint energiaszolgáltató cikkből azt is megtudhatod, hogy az elektromos autók elterjedése mennyi, és mélyen változásokat is hoz az életünkbe. 

A lapigazgatónak nem ez az egyetlen, autókkal foglalkozó portálja, hiszen a Milyenautot.hu, az Auto-live.hu, az Autó hírek és a Férfinet portál szintén hasznos információkat szolgáltat autókról, és mutat be autókkal kapcsolatos, színes és érdekes híreket. 

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását