2024. március 29. - Auguszta

Otthoni takarítás kényelmesen az iRobot Home applikációval

Az iRobot Home applikáció folyamatos fejlődésének és innovatív megoldásainak köszönhetően napjainkban egészen elképesztő az, ahogyan az otthonunkban használt robotporszívó vezérlését és használatát megvalósíthatjuk.
2020. június 17. szerda 08:21 - HírExtra

A cikkben ezeknek a speciális funkcióknak a hasznosságára igyekszünk rámutatni. Külön megvilágítjuk azt is, hogy miként tudjuk az applikáció segítségével a saját otthonunk, valamint az aktuális körülmények alapján személyre szabni a készülék működését.

Az iRobot Home applikáció használatából fakadó előnyök

Az iRobot Home applikáció abban jelent segítséget, hogy a letöltésével és használatával akár távolról is vezérelhetjük az otthonunkban használt robotporszívót. Sőt, a vezérlésen kívül egyéb funkciókat is megvalósíthatunk.

Méghozzá azért, mert az alkalmazás fejlesztésével foglalkozó csapat évről évre újabb és újabb innovatív funkciókat épített be az applikációba. Ennek köszönhetően csak Wifi kapcsolatra vagy mobilinternetre van szükségünk, és a készülék kontrollálása tökéletesen megoldott lehet.

Nemcsak a vezérlést tudjuk ráadásul megoldani, hanem a munka végeztével a takarítás adatait, valamint a porzsák aktuális telítettségének az állapotát is ellenőrizhetjük.

Amennyiben korlátozni kívánjuk a takarítani kívánt terület nagyságát

Az iRobot Home applikáció segítségével precízen körül tudjuk határolni azt a területet, amelynek a takarítását kérjük az okoskészüléktől. Ennek megfelelően kifejezetten tiltott területeket is meg tudunk határozni a gépnek.

Ebben nagy segítséget jelent az a funkció, amely kettő vagy három alkalmat követően térképet állít össze az otthonunkról. Ezen a térképen pedig kis piros kockákat tudunk elhelyezni azokra a helyekre, ahol nem szeretnénk, hogy a porszívó tegye a dolgát.

Ennek köszönhetően magát a készüléket is megóvhatjuk az esetleges sérülésektől, illetve az épp használatban lévő vagy átalakítani kívánt helyiségek is érintetlenek maradhatnak.

Pontosan milyen sorrendben takarítsa ki a helyiségeket a robotporszívó?

A folyamatos frissítéseknek, illetve a beépített új megoldásoknak köszönhetően az iRobot Home applikáció segítségével ma már a takarítás kívánt sorrendjét is beállíthatjuk. Vagyis megadhatjuk az okosporszívónak, hogy pontosan milyen sorrend alapján takarítsa ki a lakás egyes pontjait.

Miért hasznos ez a funkció? Hogyha nem vagyunk meg a szükséges előkészületekkel mindenhol, akkor a készüléket elsőkörben oda küldhetjük dolgozni, ahol adottak a körülmények. Így mire elkészül az első helyiségek porszívózásával, addigra mi is meglehetünk a pakolással, illetve az egyéb teendőinkkel.

Ez már tényleg a testre szabható felhasználásnak egy olyan szintjét jelenti, amelyről korábban legfeljebb csak álmodtunk. Így válhat a sokszor fárasztó és kimerítő takarításból kényelmesen koordinálható rutintevékenység.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását