2024. április 27. - Zita

Mit szeretnek a pasik a randin?

Mivel lehet beindítani a pasikat egy randin?! Vágyfokozó ételek? Vadító parfüm? Szexi ruci? Egyszerűbb, mint gondolnád! Válassz megfelelő helyszínt!
2008. április 11. péntek 21:54 - Hírextra
A pasik már az első randin képesek végleges döntést hozni. Ezért aztán nem mindegy, milyen helyszínt és programot javasolsz! Egy kis segítséggel teljesen odalesz érted! Nézzük az igazi pasi-kedvenc randihelyeket!

1. A fő fogás

A pasi szívéhez tényleg a gyomrán át vezet az út! Üres hassal nem képesek gondolkodni, pláne nem szerelembe esni! Ezért vidd el valahová, ahol a kedvenc ételét fogyaszthatja! Pizza, spagetti, hamburger, mézes csirke vagy oldalas, teljesen mindegy. A cél, hogy mind a tíz ujját megnyalja utána!

2. Ki a garázsból!

Este néhány kör a kedvenc járgányával, és máris a világ legszerencsésebb emberének érzi magát! És ha ráadásul mindezt te javaslod neki, miközben egy szexi ruciban simulsz az oldalához…Teljesen kifekszik majd!

3. Bárhol bárban

Hogy a pasiknak miért kell a piáláshoz feltétlenül elhagyni a házat, azt ne kérdezd! De valamiért még a leglepukkantabb kocsmában is jobban esik a sör! Szóval válassz ki egy kevésbé flancos pubot, és irány a bárpult!

4. Vidámpark

Egy őszi estét nem is tudná jobb helyen eltölteni a vidámparknál. Ne hidd, hogy gyerekesnek tart majd! Sőt, odalesz érte, és két perc alatt óvodás módján csüng az óriáskeréken! Ne hagyjátok ki a hullámvasutat, ahol a sötétben becsúszhat a kezed a nacijába is!

5. Pizsama buli

Ágy, nasi, bor, egy film, és lustálkodás! A randik csúcsa! Ez nyilván nem az első randitok helyszíne lesz, de ha későbbiekben bedobod, te leszel a legjobb nő, akit valaha ismert! Figyelem! Ez nem a mézes-mázas romantikus film! Ez a pasis este, ezt sose feledd!
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását