2024. március 29. - Auguszta

A koronavírus miatt kialakult helyzetben sokaknak jól jön a támogatás

Több, mint fél tonna élelmiszert adományoztak 2020. április 16-án, csütörtökön a Szcientológia Önkéntes Lelkészek a Magyar Vöröskereszt Budapesti Szervezete három kerületi irodájának, ahonnan az arra rászoruló nagycsaládosok és idősek kapják meg adományaikat – lisztet,  étolajat, cukrot, sót, száraztésztát, almát, margarint, több mint kétezer darab tojást, konzerveket és még nápolyit is.
2020. április 17. péntek 12:09 - HírExtra

Múlt héten egy központi budapesti kórház dolgozóit támogatták, most pedig a Magyar Vöröskereszt segítségével a rászorulókat. Minden héten terveznek segíteni a szükséget szenvedő embereknek.

Nemrégiben a Szcientológia egyház minden főbb nyelven elérhetővé tette az online megelőzési központját a szcientologia.org.hu weboldalon, ahol ezt a mottót olvashatjuk: „Egy unciányi megelőzés felér egy tonna gyógymóddal.”

Ezen az oldalon különféle közérthető és könnyen alkalmazható eszközöket (videók, online anyagok stb.) találunk a koronavírus fertőzés hatékony megelőzésére, pl. a Hogyan tartsd egészségesen magadat és másokat? füzet is letölthető magyarul, amely tartalmazza a hatékony betegségmegelőzés fontosabb lépéseit és az Egészségügyi Világszervezet (WHO) protokolljain alapuló iránymutatást, valamint hatékony fertőtlenítő- és tisztítószerek fajtáit.

A Szcientológia egyházak a világjárvány elején a kormányok ajánlásait követve átszervezték tevékenységeiket, online eszközökkel nyújtanak vallási szolgáltatásokat a híveiknek, és eközben az egyház önkéntesei továbbra is aktívan segítik közösségüket a járvány hatásainak leküzdésében. Az ENSZ környezetvédelemmel foglalkozó weboldala elismerte az egyházat, mint az élvonalban aktívan segítő szervezet.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását