2024. április 24. - György

Négy másodperc alatt fél liter vodka - belehalt

Richard Davies villanyszerelő miután a partidrogként használt mephedront fogyasztott és ivott is ezt-azt, négy másodperc alatt felhörpintett egy fél liter vodkát. A brit férfi nem sokkal később meghalt.
2010. október 1. péntek 10:08 - HírExtra
A Thornaby városában élő Richard Davies gyakori alkoholfogyasztó volt, és rendszeresen használta az ismert partidrogot. A minap barátaival iszogatott, amikor már olyan állapotban volt, hogy nem tudott mérlegelni: meddig mehet el. Négy másodperc alatt hörpintett fel több mint fél liter vodkát, majd nem sokkal később – kint a kocsma előtt – összeesett. Barátai találtak rá egy hatalmas vértócsa közepén, de hiába próbáltak segíteni rajta, meghalt.

Christopher Crooks, a férfi barátja elmondta, hogy megpróbálták kikapni kezéből a vodkát, de ellökte magától azokat, akik segíteni akartak neki. A boncolása során kiderült, hogy alkoholszintje 458 mg/100 ml volt, a szakértők véleménye szerint alkoholmérgezésben halt meg, a drogfogyasztás nem hozható összefüggésbe a halálesettel.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását