2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Sari Schorr Budapesten

Sari Schorr 2016-ban tört be a blues-rock színtérre a kritikusok által is elismert A Force of Nature című albumával. A rekedtes hangú énekesnő azóta a második lemezével is elkészült, és most újra tesz egy kört Európában, hogy bemutassa a dalokat; Budapestre március 24-én érkezik.
2020. február 6. csütörtök 15:13 - HírExtra

Sari egyike azoknak a vagány bluesénekesnőknek, akik egy bőrönddel járják a világot és keményen dolgoznak a vágyaik teljesüléséért. Az élete egy inspiráló történet arról, hogy soha ne adjuk fel, legyünk hűek önmagunkhoz, kövessük a szenvedélyünket és soha ne mondjuk, hogy soha: innen a második album címe is, a Never Say Never. Az anyagot élőben vették fel, ezzel is megtartva a zene nyers energiáját. A szövegeket tekintve az énekesnő egyre mélyebbre ásott a személyes életében, őszintén feltárva a hallgatók előtt saját sebezhetőségét. 

Sari a kezdetektől fogva mérhetetlen alázattal állt a zenéhez és hosszú évek alatt taposta ki az idáig vezető utat. New Yorkon belül sokat énekelt a legendásan vad Dél-Bronxban és a Lower East Side-on, ami végül egy fellépéshez vezetett a Carnegie Hallban. „A New York-i Sari Schorr erőlködés nélkül tud bármilyen dalnak célt adni […] mintha egy személyes üzenetet küldene szemtől szemben” – írta róla Get Ready to Rock. 

Az énekesnő hamarosan egy új live albummal is jelentkezik, amelynek felvételei az előző európai turnéján készültek, olyan helyszíneken mint a svájci Rapperswill vagy az angol Suffolk. A nemes egyszerűséggel Live in Europe névre keresztelt lemezen Sari első két albumának dalai szerepelnek, melyen felül pár, még ki nem adott akusztikus dal is helyet kapott rajta - ezeket még Angliában vették fel a BBC-nek. Minden dal nagyszerűen lett rögzítve és tökéletesen bemutatja, mennyire dinamikus az énekesnő jelenléte és mekkora szenvedéllyel énekel.  

„Sari Schorr megtestesíti azt, amit a blues kínálni tud. Sari minden bizonnyal a következő nagy blues díva, aki végigsöpör majd a blues színtéren” – írta az énekesnőről a Big City Rhythm & Blues Magazine. Az énekesnő a Live in Europe album megjelenése után azonnal útnak indul, hogy előadja a dalait Európában. Két hónap alatt nyolc ország összesen 32 színpadán ad majd koncertet. Budapestre március 24-én érkezik, a BackStage Pub színpadára.

Forrás: A38
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását