2024. június 1. - Tünde

Ophéliet csak nem hagyják nyugodni!

Ophélie ügye újabb és újabb hullámokat kavar, köszönhetően Magyarország legfűszeresebb bulvárnapjának, és Pepének, rejtélyes informátornak. Most épp egy híres testőr merényletét keverték az ügybe.
2009. augusztus 28. péntek 17:29 - HírExtra
Lassan a sztárokon kívül már a sztárhullák nyilvántartását is elkezdhetjük kezelni - vagyis azon személyeket, akik bár halottak, de róluk majd minden nap jelenik meg újságcikk. Az első két ilyen személy Michael Jackson és Ophélie lenne hazánkban. A titokzatos megfigyelő, Pepe felbukkanása óta egyre érkeznek az új hírek Ophélie halálának ügyében. Most épp az a szenzáció, hogy Pepe beszélt Ophélie apjával az ügyben, valamint a gyilkosság állítólag kapcsolatban van John Doran, a legendás testőr halálával. A franciák pedig decemberben újabb víz- és iszapmintákat kérnek decemberben, egy női sikolyfelvétellel egyetemben.

– Megértem az édesapát és mindazokat, akik óvatosak - kommentálta az eseteket a titokzatos férfi. – Többször beszéltem Bretnacher úrral és ügyvédjével is, azt remélem, a segítségükre lehetek. Többet azonban most én sem mondhatok.

Lánya után John Dora egy másik rokona, barátja is jelentkezett, alátámasztva a gyanút: a négy évvel ezelőtt különös körülmények között elhunyt világhírű testőr és a francia diáklány halála között lehet összefüggés. – A mai napig vannak számomra furcsa és megmagyarázhatatlan részletek a barátom halála körül - mondta Dora barátja, majd hozzáfűzte: szeretnék beszélni Pepével.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

anna ferenczy schmitt
2009. augusztus 28. 20:28
Szegeny Ophelie, penzehes ugyvedek, josok, magandetektivek jol tudjak hogy kell kihasznalni egy fajdalomtol orult apat, aki mindent megfizetne hogy az ongyilkossag es balaset hipotezisa helyett gyulolheto es bosszulhato bunost talaljanak....
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását