2024. április 19. - Emma

A jogosítványszerzés gördülékeny módja automata váltós gépjárművel

Egy automata váltós autót vezetve úgy suhanhatsz végig a jogosítványod megszerzésének folyamatán, ahogyan egy csúcskategóriás Lexus halad az autópályán. Ezáltal kipipálhatod azt az idő faktort, ami kifejezetten fontosnak számít a vezetés tanulása közben.
2020. január 22. szerda 13:47 - HírExtra

Márpedig ebben a bejegyzésben a jogosítvány megszerzésének a kifejezetten gyorsnak számító formuláját mutatjuk be a számodra. Pontosan arra világítunk rá, ahogyan egy modern automata váltós gépjármű, valamint az e-learning rendelkezésre állása olajozottá képes varázsolni a folyamatot.

Miért könnyebb egy automata váltós autót vezetni?

A manuális váltóval szerelt gépjárműnél minden egyes sebességi fokozatban játszanod kell a kuplung, a gázpedál és a sebességváltó bűvös hármasával. Mindez már önmagában is leköti a figyelmed jelentős részét, viszont neked a forgalmat és az előtted lévő útszakaszt is pásztázni kellene.

Bonyolult procedúra, az elején biztosan. Azt is el kell fogadnunk, hogy nem mindenki születik egyforma érzékkel a vezetéshez. Automata váltós autóval azonban némileg egyszerűbbé válik a képlet.

Itt ugyanis már csak két pedállal kell boldogulnod, ráadásul a sebességi fokozatok közötti váltást is megteszi helyetted a jármű. A feladat egyszerűbbé, a tanulás pedig gyorsabbá válik így.

Olyan autón sajátíthatod el a vezetés alapjait, hogy minden barátod irigykedni fog rád

Prémium megoldások, szemet gyönyörködtető látvány és megmosolyogtatóan egyszerű kezelhetőség. Ezek a jellemzők teszik sokak által csodált darabbá a Lexus NX 300h modelljét. Neked pedig abban a szerencsés helyzetben lehet részed, hogy egy ilyen szépségben sajátíthatod el a vezetés alapjait.

Már attól jó kedved lesz, ahogyan a kényelmes vezetői ülésben helyet foglalva elindítod a lehelet finomsággal duruzsoló motort. Finom gázt adva is érezni fogod az autóban ott lapuló erőtartalékot, ugyanakkor a stabil úttartás és a tűpontos kormányozhatóság gondoskodik a nyugalmadról is.

Jogosítványszerzés gyors tempóban

A Lexus NX 300h-t vezetve minden egyes oktatás élményszámba fog menni, ezért szinte már sajnálni fogod a fejlődésed gyorsaságát. Imádni fogsz minden kanyarvételt, a körforgalmak lesznek a kedvenceid, a lakott területen kívüli kisebb gyorsítások lehetőségét pedig valósággal szomjazni fogod.

Így pikk-pakk a forgalmi vizsga kapujában találhatod magad, egyetlen lépésre a jogosítvány megszerzésétől. Hogy a folyamat még rövidebb időn belül mehessen végbe, már a KRESZ alapjait is online formában sajátíthatod el.

Az e-learning opciót választva saját magadnak tudod szabályozni a tanulásod ütemtervét, annyit gyakorolhatsz, amennyit szükségesnek érzel, és a lokációtól független hozzáférésnek hála, a többi elfoglaltságod sem szenvedi meg a jogosítvány megszerzésére való felkészülést.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását