2024. március 29. - Auguszta

Milyen C-vitaminnal erősítheted gyermeked immunrendszerét?

Ahogy beköszöntenek az igazán hideg napok, gyermekeink szervezetét még inkább óvnunk és erősítenünk kell, ha nem akarjuk, hogy a hűvös hónapok nagyobb részét otthon töltsék a különféle betegségek miatt.
2019. november 19. kedd 17:55 - HírExtra

Melyek az immunerősítés alapjai? 

Manapság divatos lett a tudatos táplálkozás, a speciális étrend és a minél nagyobb mennyiségű zöldségek, gyümölcsök és vitaminok szervezetbe vitele, más kifejezéssel élve mostanában “trendi” lett egészségesen élni. 

Ha gyermekeink étrendjébe már egészen kicsi kortól beépítjük a napi zöldség- és gyümölcsfogyasztást, azzal egészséges táplálkozásra neveljük őket, ráadásul az immunrendszerük erősítéséről is teszünk. 

Azonban a zöldségek és gyümölcsök fogyasztása önmagában még kevés lehet, főleg ha főzéssel, sütéssel jelentősen csökkentettük vitamintartalmukat. 

Gyermekünk számára az egészség a legnagyobb kincs 

Az embert valahogy mindig jóleső érzés tölti el, mikor önfeledten játszadozó, rohangáló és nevetgélő gyerekeket lát akár az utcán, egy parkban vagy egy játszótéren. Éppen ezért nincs az a csúcsszuper játék, ami jelentőségét tekintve akár csak meg tudná közelíteni az egészség szerepét. A legnagyobb ajándék tehát az, ha a gyermekünk egészséges, mint a makk.

Sajnos egészségüket számtalan tényező veszélyezteti, közösségben eleve nagyon könnyen terjednek a vírusok, akinek pedig nem elég erős az immunrendszere, gyorsan ágynak eshet. 

Éppen ezért fontos a C-vitamin megfelelő pótlása, ami nagyban segíthet az immunrendszer támogatásában és a keringő fertőzésekkel szembeni ellenálló képesség kialakításában. 

Azonban C-vitamin és C-vitamin között is lehet óriási különbség és a valódi „szupererőt” a liposzómás formában elérhető típus jelképezi, mint például az Altrient® C. Egyszerűen, folyadék formájában fogyasztható a reggeli gyümölcslé mellé és a gyermek örökké hálás lesz a jótékony hatásaiért.

A legjobb eredményt akkor érhetjük el, ha kiegészítésként liposzómás multivitamint is juttatunk a gyerkőc szervezetébe, aki ez által zökkenőmentesebben vészeli majd át a stresszes időszakokat, tovább lesz képes koncentrálni a suliban, esténként kellemesebben alszik, kiegyensúlyozott lesz és csak úgy pezseg az energiától.

 

Hogyan vegyük rá a gyermeket a rendszeres vitaminfogyasztásra? 

A gyerekek számára sokszor nehézséget jelent a kapszulák, pasztillák bevétele, a “kanalas gyógyszereknek” pedig általában borzalmas az íze. 

Ha sem a kapszula, sem pedig a kanalas gyógyszer nem megoldás, akkor mi maradt? 

Szerencsére már létezik olyan liposzómás C-vitamin, amely gél állagú, ennek pedig két óriási előnye van. 

Először is a gélt beletehetjük egy kis gyümölcslébe, így a gyerkőc könnyen meg tudja inni, és még kellemetlen mellékíztől sem kell tartania.

Másrészt, mivel a gél külön kis tasakokba csomagolva érkezik, nem kell attól tartanotok, hogy elveszíti hatékonyságát, mindig csak azt a tasakot kell megbontanotok, amelyiket éppen beveszi. 

Elfelejtheted a mesterséges adalékokat! 

Az Altrient® termékcsalád egyik előnye, hogy a többi táplálékkiegészítőhöz viszonyítva teljesen természetesek, cukrozatlanok és rendkívül tiszták. Nem tartalmaznak mesterséges adalékokat, tartósítószereket, cukrot, tejszármazékot, szóját vagy állati összetevőket. 

Ha gyermekeddel szívesen kipróbálnátok, az Egészség.eu Webáruházában beszerezheted ezt a különleges liposzómás vitamint, ráadásul több doboz rendelése esetén kedvezményt is kapsz.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Tudomány témában
Ön szerint mi okozta a koronavírust?
Egyszerű véletlen
Az állatok és emberek közt megnövekedett találkozásszám
Kína terjesztette gazdasági előnyökért
Trump áll mögötte
Nem tudom, de nem lehet véletlen
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását