2021. december 9. - Natália

Érmeket lőttek az ifjak

A Hammerl Soma, Klenczner Márton, Kiss Viktor junior férfi puskás együttes ezüstérmet szerzett 50 méter összetettben a csapatok versenyében a bolognai sportlövő Európa-bajnokságon, amelyen Hammerl egyéniben az 50 méteres fekvő számban bronzérmet nyert, míg a női puskás csapat harmadik lett.
2019. szeptember 16. hétfő 09:12 - HírExtra
 

A kontinensviadal eredményközlő honlapja szerint az alapversenyből Hammerl és Klenczner jutott be a döntőbe az összetett versenyszámban, a fináléban pedig előbbi 422,7 körös eredménnyel ötödik, utóbbi 394,3 körrel nyolcadik lett. Szombaton Hammerl a fekvő számban 619,9 körös eredménnyel nyert bronzérmet.

A junior nőknél a Dénes Eszter, Gáspár Lalita, Lovász Dorina összetételű válogatott úgy szerzett bronzérmet 50 m összetettben, hogy Dénes az alapversenyből a második helyen jutott be a döntőbe, míg Gáspár a 12., Lovász a 26. lett. A fináléban Dénes nyolcadikként zárt.

A bolognai 25, 50, 300 méteres Eb hétfőtől már a felnőttek részvételével folytatódik, a hét második felében olimpiai kvóták is gazdára találnak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását