2024. március 29. - Auguszta

Látta már, hogy milyen kiadó lakásai vannak a Professional Premium Property Zrt-nek?

A PPP (teljes nevén Professional Premium Property) Zrt. egy olyan cég, amely úttörőként nagy népszerűségre tett szert a hazai ingatlanpiacon. Pedig nem volt könnyű dolga: Budapesten a kiadó lakásokért és szobákért folyó verseny évről évre kiéleződött úgy, hogy ennek a versengésnek leginkább a jelenlegi és potenciális bérlők lettek a vesztesei.
2019. augusztus 22. csütörtök 11:26 - HírExtra
  Ennek ellenére a cégnek mégis sikerült olyat nyújtania, ami eddig igencsak gyér kínálatban szerepelt a fővárosban: a valóban professzionális, megbízható bérbeadói szolgáltatás.

Komplex, professzionális bérbeadói szolgáltatás. Mit jelent ez pontosan? Miben másak a PPP Zrt. kiadó lakásai a többihez képest? Több téren is igyekeznek többet nyújtani versenytársaiknál:

• Luxus színvonalú, teljes körű felszereltséggel rendelkező kiadó szobák és lakások, ahol mindenki otthon érezheti magát.

• Rugalmas, ügyfélcentrikus hozzáállás, amely figyelembe veszi a bérlők igényeit, és képes is azokhoz alkalmazkodni.

• NON-STOP rendelkezésre álló ügyfélszolgálat és karbantartás.

A jól felszerelt, minden szükséges háztartási géppel ellátott kiadó lakások és szobák mindig kifogástalan állapotban várják az újonnan érkező bérlőket. Itt nem fordulhat elő olyan eset, mint máshol, hogy lepusztult állapotban lévő, ócska bútorzattal és elromlott gépekkel felszerelt albérlet fogadja az új bérlőket. Budapesten minden egyes ingatlannak a helyreállítását megoldják a PPP Zrt. alkalmazottai, így ha bármilyen rendetlenség észlelhető valamelyik albérletben (az összemaszatolt falaktól kezdve a komolyabb károkig), annak semmilyen nyomát nem fogja látni a bérlő. Így tudja megoldani a cég, hogy egy kifogástalan állapotú lakás fogadja az érkezőket, és, hogy ne nekik kelljen elszenvedniük az előző társaság esetleges rendetlenségét. A jelenleg szabad budapesti kiadó lakásokat és szobákat meg lehet tekinteni az alberletbudapest.hu weboldalon.

A PPP Zrt-nél az ügyfélközpontú hozzáállás nem csak a hangzatos kijelentések szintjén ragad meg, a cég valóban igyekszik ezt tettekkel is igazolni. Ilyen például a szerződéskötés és a költözködés kérdése, ami általában igencsak időigényes tud lenni. Az embereknek pedig ott a napi rutin, a család, a tanulás vagy a munka, ami sajnos mindig megnehezíti az adminisztratív teendők elintézését, nem hogy egy költözést.

A Professional Premium Property Zrt. pontosan ezért igyekszik a potenciális bérlők „órarendjeihez” igazodni. Ha valakinek bármilyen okból kifolyólag csak a szombat reggel 7, vagy a vasárnap este 9 a megfelelő időpont a megfelelő, akkor a cég ezt is meg tudja oldani. A lényeg, hogy az ügyfél számára meg legyen könnyítve egy olyan procedúra, amire a legtöbben szükséges rosszként gondolnak.



Ugyanez a helyzet a költözködéssel. Még ha nem is vidékről érkezik az új bérlő (akinél amúgy sem jöhet szóba sokszor egy munkanapi intézkedés), hétvégén egész egyszerűen több ideje van az embernek, és könnyebben is tud segítséget kérni az ismerőseitől, ha például jól jön egy segítő kéz vagy egy autó a pakoláshoz. Ezért is kezeli extra rugalmasan a szerződéskötés kérdését a PPP Zrt.

A rugalmas, segítőkéz hozzáállás a bérlés ideje alatt is érezhető. A cég weboldalán található telefonszámon és e-mail címen késő este és hétvégén is el lehet érni a PPP Zrt. munkatársait, és amit csak lehet, megoldanak a bérlők számára. A kiadó lakásokban történő karbantartást és hibaelhárítást az „e-ügyintézés” felhasználóbarát felülete is segít, ahol átláthatóan fel van tüntetve minden szolgáltatás és ügyintézés, amiben segítséget lehet kérni a Professional Premium Property Zrt-től.

Olyan is eset is előfordult már, hogy egy bérlő beletörte az ajtóba a kulcsot, és nem tudott kijutni az albérletből. Sürgősen szüksége volt segítségre, hogy ne késsen el a munkahelyéről. A karbantartó egy órán belül kiszabadította őt, és mire visszatért a munkából már az asztalon várta őt az új lakáskulcs!
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását