2024. április 19. - Emma

Szexi tankot neveztek el Dwayne Johnsonról

Dwayne Johnson népszerűsége újabb szintet lépett: az amerikai hadsereg Fort Blissben állomásozó első páncéloshadosztálya tankot nevezett el róla. Erről a katonák adtak hírt először a Twitteren, amit maga a művész is megerősített nem sokkal később kedvenc platformján, az Instagramon.
2019. április 16. kedd 10:46 - HírExtra

„Strapabíró, kőkemény, szexi mint a rosseb, és mindig megbízhatóan teszi a dolgát” – lelkendezett Johnson a tankról az üzenetében, nyilvánvaló párhuzamot vonva önmaga és a gépezet között. Mivel a világ legfejlettebb tankjaként aposztrofálja a szóban forgó harci eszközt, minden bizonnyal egy M1A2 Abrams harckocsiról van szó, amelynek ára extrák nélkül 4,3 millió dollár (1,3 milliárd forint).

Nem meglepő, hogy a bejegyzés gyorsan több millió lájkot kapott, ám kritikus hangok is megjelentek. Az egyik kommentelő azt írta, talán nem is olyan vicces, ha az emberről egy szinte mindent elpusztítani képes tankot neveznek el, másvalaki pedig megjegyezte, remélhetőleg soha nem kell éles helyzetben használni ezt a harckocsit. Utóbbi esetben a Peace and Love köszöntés sem maradt el.

Dwayne Johnsont hamarosan Jason Statham oldalán láthatjuk a Halálos iramban: Hobbs & Shaw című akciófilmben, amelyben vállvetve harcolnak a világbékét fenyegető Idris Elba ellen.
Forrás: UIP
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását