2021. november 30. - András, Andor

Mit várhatunk az asztalitenisz vébén?

A szövetségi kapitány szerint kiugró eredmény lenne, ha magyar férfijátékos egyesben főtáblára jutna és ott egy vagy két kört menne az áprilisi, budapesti asztalitenisz-világbajnokságon.
2019. március 29. péntek 11:00 - HírExtra
 

Aranyosi Péter, a férfiak szakvezetője a vb sajtócsapatának nyilatkozva emlékeztetett rá, hogy a sportág az utóbbi húsz évben robbanásszerűen fejlődött, olyan országok váltak nagyhatalommá, amelyekről korábban el sem lehetett képzelni, hogy világklasszisokat tudnak nevelni.

"Bízom benne, hogy egyesben lesz magyar a főtáblán, és ott jó játékot láthatunk tőle, vagy tőlük. Párosban, vegyespárosban más a helyzet, ott remélhetőleg a 16-os mezőnnyel is kacérkodhatunk. Ne feledjük: nálunk csak egyszer lehet hibázni. Itt nincs vigaszág" - mondta.

A kapitány kiemelte, hogy a nemzetközi szövetségnek több mint kétszáz tagországa van, és egyre népszerűbb a sportág, így akik áprilisban kilátogatnak a Hungexpóra, azok minőségi sportkavalkádot láthatnak majd.

"Budapesten több mint száz ország legjobbjai indulnak, és minden bizonnyal kiélezett meccseket láthat a közönség" - tette hozzá Aranyosi Péter.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását