2021. január 20. - Fábián, Sebestyén

Az M1 szakértője már az egész uniós balodalt temeti

Az európai szocialista pártok nagyon népszerűtlenek, hiteltelenek, ugyanis korábban, kormányon súlyos megszorításokat vezettek be, most meg mindent megígérnek - mondta Kiszelly Zoltán politológus, az M1 aktuális csatorna vasárnap reggeli műsorában.
2019. február 24. vasárnap 11:26 - HírExtra
 

Az európai szocialista pártok népszerűsége nagyot zuhant. A német szociáldemokraták két éve még 20 százalék körül álltak, most 14 százalékon, a francia szocialista párt a megsemmisülés szélén, a magyar szocialista párt, az MSZP pedig néhány évvel ezelőtti 20 százalékos támogatottságának több mint felét elvesztette - mondta a szakember.

Az európai szocialisták ma saját korábbi, 2000-es évekbeli megszorításaik ellen kampányolnak, "hülyének nézik az embereket" - jegyezte meg Kiszelly Zoltán.

A migráció kapcsán hozzáfűzte: az európai baloldal megszólalásaiból nyilvánvaló, hogy törvényes csatornákat akarnak teremteni a tömeges bevándorlás számára.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását