2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Provokálták az MSZP-frakció Sajtóosztályát

Az MSZP-frakció Kommunikációs és Sajtóosztálya minden félreértés elkerülése érdekében szükségesnek tartja leszögezni: Polgár Tamás (Tomcat) újságírónak adta ki magát és megtévesztette a Sajtóosztály munkatársait, így jutott be 2008. április 10-én Szanyi T
2008. április 11. péntek 17:36 - Hírextra
Polgár Tamás az igazolványaiban szereplő hivatalos nevén, újságíróként jelentkezett be telefonon az MSZP-frakció Sajtóosztályán és a meghirdetett sajtótájékoztatóra igényelt belépőt. Mivel ilyen nevű újságíró létezik, a Sajtóosztály munkatársa nem fogott gyanút és az engedélyt megadta.

Polgár Tamás Szanyi Tibor sajtótájékoztatóján az újságírók számára készített jelenléti íven az egyik parlamenti párt sorában tüntette fel a nevét.

Úgy tűnik, hogy – szemben a Sajtóosztállyal – volt olyan médium, amelyik tudott a provokáció tervéről. Egy televíziós társaság ugyanis kamerájával Polgár Tamás Képviselői Irodaházba történő hivatalos beléptetésétől, az ilyenkor szokásos átvizsgálástól kezdődően rögzítette az eseményeket. Miként maga Polgár Tamás is videokamerával érkezett a meghirdetett rendezvényre.

Emlékezetes, hogy Polgár Tamás már korábban is adta ki magát újságírónak. 2007 februárjában az ORFK Teve utcai székházának támadását követő napon újságírók közé vegyülve, akkor épp fényképezőgéppel a nyakában jutott be a rendőrközpontba. Viselkedésével ott is provokálta a sajtónyilvános eseményt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását