2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Jól ment a sajt

A Szarvasi Mozzarella Kft. az idei esztendőben 5,5 milliárd forintos árbevétellel számol, ami hasonló a tavalyi adathoz - közölte az MTI-vel Rohony Miklós, a társaság marketing vezetője.
2018. december 6. csütörtök 12:47 - HírExtra
 

Az olasz típusú sajtokat több mint 25 éve gyártó cég 1996-ban került magyar családi tulajdonba, és naponta 100 ezer liter tejet dolgoz fel. Évente 4,5 millió kilogramm sajtot állítanak elő, több mint 95 százalékát Magyarországon értékesítik, piacvezetők a saját kategóriájukban.

A szükséges alapanyagot az üzem 20 kilométeres körzetében működő tejtermelő gazdaságoktól szerzik be, a feldolgozás mennyisége elérte a gyár teljes kapacitását. Ezért a gyártás minőségi és mennyiség növelése érdekében pályázatot nyújtottak be a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programhoz (GINOP), amelynek sikere esetén milliárd forintos nagyságrendű fejlesztést terveznek. Addig is készülnek a következő esztendőre, s mint mondta egy új "meglepetés termékkel" is elő fognak rukkolni, ám erről egyelőre nem kívánt részleteket elárulni.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását