2024. március 28. - Gedeon, Johanna

A Jobbik igazságot akar

Nem mentőövet kell dobni a devizahitel-károsultaknak, hanem igazságot kell szolgáltatni, visszaadva nekik indokolatlanul elvett pénzüket - mondta pénteki budapesti sajtótájékoztatóján Z. Kárpát Dániel, a Jobbik alelnöke.
2018. szeptember 28. péntek 15:28 - HírExtra
  

Megjegyezte: az utóbbi időben "bámulatos együttállás" valósult meg, aminek eredményeként önkéntesek, civil jogvédők, az alternatív média szereplői és politikusok közös fellépésének eredményeként a végrehajtók egy része visszavonul, "saját maga hozza meg azt a döntést, hogy a jogsértésektől hemzsegő visszásságokat nem folytatja", így több esetben sikerült időlegesen elkerülni kilakoltatásokat.

Orbán Viktor és csapata egójára apellálunk - jelentette ki az ellenzéki politikus, aki szerint a "további ellenzéki sikerek megakadályozása érdekében" meg fogják hirdetni a téli kilakoltatási moratórium előbbre hozatalát.

Varga-Damm Andrea, a párt országgyűlési képviselője arról beszélt, nem értelmeznie kellene a Kúriának az Európai Bíróság devizahiteles-döntését, hanem hagynia, hogy a független bíróság értelmezze, alkalmazza azt.

Hozzátette, "nem tud nem igazat adni az adósnak" a bíróság; ha szó szerint veszi az uniós testület döntését, tisztességtelennek mondja ki az árfolyamkockázat ilyen kikötését.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását