2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Helyreigazításra kötelezte a bíróság a TV2-t

A választási kampány hajrájában a Fidesz csúcsra járatta hazugsággépezetét, és a rengeteg ordas rágalom között azt a képtelenséget is kitalálták, hogy az immáron több mint egy éve előzetes letartóztatásban levő baloldali ügyvéd, Czeglédy Csaba is támogatta a Jobbikot - írja szerdai közleményében a párt.
2018. július 18. szerda 12:01 - HírExtra
 Amely hazugságot aztán a TV2 nehezen érthető módon „Tények” címen futó propagandaműsora is átvett - folytatja a közlemény.

"Mindebből természetesen semmi nem igaz, ezért a legerősebb ellenzéki párt mint minden ilyen esetben, most is bírósághoz fordult. Andy Vajna lopott közpénzekből kitartott csatornája pedig semmivel nem tudta bizonyítani állítását, és miután a Fővárosi Törvényszék a sorozatos időhúzásaikat is megunta, tegnapi, elsőfokú ítéletében helyreigazítás bemondására kötelezte őket" - írja a Jobbik.

A Jobbik most sem fog megállni a sajtó-helyreigazításnál, és újabb perben súlyos sérelemdíjjal fog elégtételt venni a róla terjesztett hazugság hirdetőjén. A legnagyobb ellenzéki párt eddig több, mint 130 sajtópert nyert a fideszes hazugsággyárak ellen.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását