2024. március 19. - József, Bánk

Nagyon népszerű a foci vébé

Még a csoportkör fele sem zajlott le és a szurkolói zónák látogatottsága már meghaladta a 2,5 milliót az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon.
2018. június 22. péntek 14:49 - HírExtra
 

A nemzetközi szövetség (FIFA), a helyi szervezőbizottság és a vendéglátó városok lelkesen számoltak be arról, hogy ilyen hamar sikerült átlépni ezt a jelentős határt. Ez - mint megjegyzik - azt bizonyítja, hogy a stadionokon kívül a hivatalos nevükön FIFA Fan Fest-ek a legjobb helyek arra, hogy a szurkolók átéljék a vb eseményeit.

A mérkőzésnapokon nyitva álló, ingyenesen látogatható fesztiválhelyszíneken nagy kivetítőkön élőben mennek a mérkőzések, szól a zene és kulturális, szórakoztató programok várják az érdeklődőket.

A FIFA Fan Fest a 2006-os németországi vb-től kezdve a hivatalos program része, így 2010-ben a Dél-afrikai Köztársaságban, majd a 2014-es brazíliai vb-n is szurkolói zónákat alakítottak ki. Az elmúlt három vb-n összesen csaknem 30 millió drukker látogatott ki ezekbe a zónákba a FIFA összesítése szerint.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását