2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Jön a strandszezon

Április utolsó hétvégéjén elindul a strandszezon, a budapesti strandok közül elsőként a Paskál és a Palatinus fürdő nyitja meg kapuit, az iskolai szünet kezdetére, június 15-re pedig minden strand kinyit.
2018. április 24. kedd 12:01 - HírExtra
 

A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. tájékoztatása szerint május 26-án nyit a Csillaghegyi, május 27-én a Római strand, június 2-től pedig már a Pünkösdfürdői strand is fogad vendégeket.

Czinege Szilvia értékesítési és marketing igazgató közölte: a hétköznapi felnőtt belépők árai a tavalyi strandárakhoz képest a Pünkösdfürdői- és Csillaghegyi strandon változatlanok, a többi strandon maximum 100 forinttal emelkednek. Míg a felnőtt belépők ára 1800-3100 forint, a kedvezményes - gyerek, diák, nyugdíjas - jegyek ára 1500-2600 forint között mozog.

A strandok továbbra is kínálnak kedvezményes, családi belépőket, melyek ára 3400-9600 forint. A Csillaghegyi fürdőben - az új wellness részleg megnyitásáig - a belépők ára hétköznap egységesen 1000 forint, hétvégén 1200 forint - tette hozzá.

Hegyi Ákos, a Magyar Fürdőszövetség főtitkára az MTI-nek elmondta: a fürdőkben befejeződtek a felkészülési munkálatok, számos fejlesztés indult országszerte. Tavaly minden fürdő látogatottsága nőtt, jó évet zártak a fürdők - mondta. Magyarországon 550 fürdőegység működik - közöttük 220 fürdőt és strandot tartanak nyilván - ezekben 8 ezer dolgozót foglalkoztatnak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását