2024. március 29. - Auguszta

Ambros Martin nem megy Bukarestbe

Ambros Martín, a Győri Audi ETO KC vezetőedzője és a román női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya határozottan cáfolta, hogy a nyártól átvenné a CSM Bucuresti irányítását.
2018. március 21. szerda 11:29 - HírExtra
 

A szakvezető a Prosport.ro portálnak kijelentette, álhír jelent meg kedden arról, hogy Bukarestbe szerződik. Hozzátette: nem is írt és nem is ír alá szerződést a bukaresti csapattal.

"Jelenleg kizárólag a román-orosz Európa-bajnoki selejtezőkkel törődöm. Szeretném, hogy két jó mérkőzést játsszunk az oroszokkal, és szerezzük meg a várt eredményeket ebben a selejtezőcsoportban. A válogatott mérkőzései után pedig csak az foglalkoztat, hogy minél jobban felkészítsem a Győrt a következő hetek mérkőzéseire" - jelentette ki a szakember, megemlítve, hogy a Győrrel a Magyar Kupában, és a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében kell helyt állnia.

Kedden a román Gazeta Sporturilor írta meg azt az értesülését, hogy Győrből az idény végén távozó Martín a következő szezontól a CSM Bucurestit irányítását veszi át.

A román főváros együttesénél a dán Helle Thomsen volt a vezetőedző, ám őt pénteken menesztették, azt pedig továbbra sem lehet tudni, ki irányítja a csapatot az idény hátralévő részében.

Ambros Martín 2012 óta a győriek vezetőedzője. A magyar csapattal Bajnokok Ligáját háromszor, bajnokságot és Magyar Kupát egyformán négy alkalommal nyert. A román válogatottat 2016 őszétől vezeti.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását