2024. március 28. - Gedeon, Johanna

200 ezer diákigazolvány készült

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) adatai szerint a Oktatási igazolványok intézményi rendszerének augusztusi bevezetése óta 200 719 diákigazolvány készült el, a rendszer folyamatosan fogadja és kezeli a beérkező igényléseket.
2018. január 5. péntek 10:26 - HírExtra
 

A szaktárca csütörtöki, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint azok a diákok, akik még nem kapták kézhez igazolványukat, az iskolák által kiállított igazolással vehetik igénybe az utazási és az egyéb államilag garantált kedvezményeket.

Emlékeztettek, hogy az Oktatási Hivatal (OH) 2017 augusztusában vezette be az Oktatási igazolványok intézményi adminisztrációs rendszerét, amely lehetővé teszi, hogy a köznevelési és felsőoktatási intézmények az igénylési, valamint a kibocsátási folyamathoz tartozó összes tevékenységet és nyilvántartási feladatot hatékonyan, nyomon követhetően végezzék. A rendszerben folyamatosan igényelhetők az új diákigazolványok, a nyomda a gyártással naprakészen követi a megrendeléseket - olvasható a közleményben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását