2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Az Európai Alternatíva Párt köszöni Orbánnak

Az Európai Alternatíva Párt (EAP) közleményben köszöni meg Orbán Viktornak, hogy pénzt kér a magyar állampolgároktól, mert szerintük Orbán újra bebizonyította, neki semmilyen pénz nem elég.
2018. január 3. szerda 12:35 - HírExtra
"Nem elég, hogy ellopta a magánnyugdíjpénztárak vagyonát, nem elég, hogy a uniós pályázatok pénzeit a saját rokonainak és haverjainak osztja le, nem elég, hogy a közbeszerzéseken a gázszerelője viszi a legnagyobb nyereséggel kecsegtető szerződéseket, vagy hogy a magyar államkasszát saját pénztárcájaként kezeli, most már a magyar állampolgárok zsebeit is kiforgatná" - írják, arra hivatkozva, hogy a miniszterelnök levelet küldött ki, amiben a Fidesz számára kér pénzt a Soros György elleni harchoz, a kampányhoz. 

Úgy vélik, a miniszterelnök ezzel világosan bemutatta, csak elvenni tud, adni képtelen. "Az olyan vezetőt, aki a polgáraitól kér a pénzt saját hatalmának a fenntartásához rosszabb helyeken diktátornak hívják. Jobb helyeken elmebetegséggel zárják gumiszobába" - fogalmaznak. 

Orbán Viktor szerintük ezzel a gesztussal az Európai Alternatíva Párt malmára hajtja a vizet, hiszen a külföldi magyarokat képviselve ők duplán is bizonyítják, adnak és nem elvesznek.

rámutatnak, a külföldi magyarok által hazautalt évi 1200 milliárd forint működteti a magyar gazdaságot és próbálja élhetőbbé tenni az Orbán által kizsigerelt emberek életét, másrészt egyetlen pártként nem fogadunk el semmiféle állami támogatást a kampányunkra.

"Köszönjük tehát Orbán Viktornak, hogy feketén-fehéren bemutatta, van alternatíva: az Európai Alternatíva Párt!" - zárul a közlemény. 

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását