2024. április 18. - Andrea, Ilma

Változik a parkolási rend karácsonykor

Változik a parkolási rend Budapesten és az ország nagyvárosaiban is, általában 25-e és 26-a díjmentes, de a két ünnep között több helyen is fizetni kell a parkolásért.
2010. december 22. szerda 14:54 - HírExtra
A Magyar Parkolási Szövetség MTI-hez eljuttatott szerdai közleménye szerint Budapesten 24-én üzemkezdettől január 2-án üzemzárásig ingyenes a parkolás. Kivételt képez ez alól a budai Vár, a Citadella alatti, valamint a margitszigeti parkoló, itt 0-tól 24 óráig az ünnepek alatt is fizetni kell.

December 24-25-26-án Budapesten kívül ingyenes a parkolás Békéscsabán, Egerben, Győrben, Keszthelyen, Nyíregyházán, Salgótarjánban, Sopronban, Szekszárdon, Szombathelyen, Zalaegerszegen és Veszprémben.

Karácsony és szilveszter között a legtöbb városban díjköteles lesz a parkolás, kivétel ez alól Győr, Keszthely, Nyíregyháza, Sopron, Szekszárd és Veszprém. Január 1-jén és 2-án Székesfehérvár, Miskolc, Szolnok és Zalaegerszeg kivételével minden nagyvárosban ingyenes lesz a parkolás.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását