2024. március 29. - Auguszta

Dupla ünnep Budaörsön?

Dupla ünnepre készül szombaton a Budaörsi 2i SC női asztalitenisz-csapata: egyrészt minden esélye megvan arra, hogy továbbjusson az ETTU Kupa harmadik fordulójából, másrészt köszönti azokat, akik az elmúlt 15 év nemzetközi kupaszerepléseinek fontos szereplői voltak.
2017. december 15. péntek 13:03 - HírExtra
 
Az együttes három hete mindössze két szettet vesztve 3-0-ra nyert a spanyol Balaguer otthonában, így a visszavágó már csak formalitásnak tűnik. A párharc győztese a negyedik fordulóba kerül, ennek továbbjutói küzdhetnek majd meg a Bajnokok Ligájából átkerülő négy csapattal a legjobb négy közé kerülésért.

A Budaörsi Sport Club asztalitenisz-szakosztályának megszakítás nélkül ez a 15. szezonja a nemzetközi kupákban, a legjobb eredménye a BL-döntős szereplés és az ETTU Kupa negyeddöntős hely volt.

A szombati program 10.40 órakor kezdődik a Városi Sportcsarnokban az ünnepséggel, a mérkőzésre pedig 11 órakor kerül sor.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását