2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Kefír a Sztárportréban

"Az énekléshez nekem semmi közöm"- vallotta be Kefir, a hamarosan új dallal érkező V-Tech énekese. Interjúnkban összegeztük Kecskés Tibor énekes utóbbi időszakát, így szó esett arról, hogy hogyan tud egy zenészt pályáján előrébb vinni egy fehér zongora, egy ausztrál turné, egy népszerű Tv show szereplés és az, hogy a V-Tech együttes jövőre 20 éves lesz.
2017. szeptember 13. szerda 09:04 - HírExtra


A V-Tech zenekart Kefir és Szamóca (Bukovszky József) még 1998-ban alapította, és hamar hazánk egyik legsikeresebb zenei produkciójává nőtte ki magát. 21 dalból készült videoklip, ezek szinte kivétel nélkül vezettek valamilyen magyar slágerlistát. Szinte az összes album arany- és platinalemez lett, rengeteg sikeres koncert fűződik az elmúlt 2 évtizedhez.

A zenész-énekes azok közé a sztárok közé tartozik, akik a sikereikből gyűjtött pénzüket befektették. Igyekszik több lábon állni – szokták ügyes vállalkozó szellemű emberekre mondani. Ez Kecskés Tiborra abszolút igaz, aki szülei tanácsait megfogadva a V-Tech sikerét haszonra fordította, és cégeket alapított. Így ma már nem csak zenélésből él, hanem vállalkozásai vezetéséből és persze mindig valami új üzleti terven töri a fejét.

A fellépéseket az üzleti élettel összehangolni egyfajta művészet is lehet, ezért még a legapróbb időmenedzsment tippeket is szívesen vettük tőle. Önmagát egyébként sem zenésznek, sem üzletembernek nem igazán tartja, hiszen egyikről sincs papírja... Végül azért konszenzusra jutunk: "Hála Istennek a színpadon megtanultam énekelni, úgyhogy nevezhetünk énekesnek".

Rengeteg munkája ellenére kiegyensúlyozottnak, boldognak tűnik, és saját szavai szerint "mostanában kezdem úgy érezni, hogy már nincs szükségem másra, csak családra és gyerekekre."





Tibornak ma már olyan projektjei vannak, amibe pár éve belevágni sem mert volna. Bár ezen a téren még nem árult el mindent, most nagyon bízik új projektjeivel kapcsolatosan a megérzéseiben. Új dalokkal is készül, így az "Elmúlt már" című dalát hamarosan lehet hallani, és várhatóan decemberben egy újabb szám is érkezik. A beszélgetés során egy érdekes dolog is felmerült, mégpedig az, hogy a V-Tech albumokról többnyire a szerelmes dalok kerültek köztudatba, pedig sok más témát is megénekeltek a 8 nagylemezen. Pörgős és rockos számok is fellelhetők a hanganyagokon, ráadásul a szeretlek szó lehet, hogy nem is szerepel egyetlen dal szövegében sem. Ennek érdemes lenne utánajárni!

Új dalain ismét Csorba Attilával, Ginoval dolgozik, aki végigkísérte a zenekar pályáját, és olyan V-Tech slágereket köszönhetünk neki, mint a Merre jár a boldogság? vagy a Nem akarom újra címűek.

A legtöbb előadó dalszövegei részben vagy egészben a saját életből merítkeznek. De hogy van ezzel Kefir? "Megénekelte-e" Szamócával, a V-Tech másik alapítójával barátságukat? Sok más mellett ezekről is szó esik a Sztárportré videós interjújában. Jó szórakozást, és ne feledjék: találkozunk legközelebb is!
Forrás: Made in média
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását