2020. január 28. - Károly, Karola

Otthon Melege Program

Folytatódik az Otthon Melege Program, szeptember 21-től lehet pályázatot beadni a gázkonvektorok cseréjére - mondta Szabó Zsolt, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkára az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli műsorában.
2017. augusztus 24. csütörtök 12:00 - HírExtra
 
Elmondta, hogy a gázkonvektorok cseréjére mintegy 1,5 milliárd forint áll rendelkezésre, az országos keretet lakosságarányosan régiókra bontották.

A támogatásra pályázhat majd minden, ingatlannal rendelkező magyar állampolgár, aki tudja igazolni, hogy van gázkonvektora.

Az elnyerhető vissza nem térítendő támogatás 80 százalékos, egy konvektor cseréjére maximum 120 ezer, több készülékére maximum 500 ezer forint.

Kitért arra is, hogy az Otthon Melege Program háztartási nagygépek cseréjére közel 50 ezer pályázat érkezett eddig, fele-fele arányban pályáztak hűtőgépre és mosógépre.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását