2024. március 28. - Gedeon, Johanna

KGBéla magyarázkodik

Saját érdekének nevezte a kémkedéssel, valamint költségvetési csalással összefüggésbe hozott Kovács Béla jobbikos európai parlamenti képviselő azt, hogy minél előbb lezáruljon a büntetőügye, amelyben szerdán hallgatják ki a Központi Nyomozó Főügyészségen.
2017. július 19. szerda 13:51 - HírExtra
 

A politikus a főügyészség budapesti központi épülete előtt, még kihallgatása előtt újságíróknak azt mondta, kérni fogja, hogy minél előbb zárják le ezt az ügyet.

"Ha úgy gondolják és van megfelelő mennyiségű bizonyítékuk, akkor emeljenek vádat ellenem, én nagyon szeretném már a bíróság előtt tisztázni magamat" - fogalmazott.

Hozzátette: "viszont ha nincs megfelelő mennyiségű bizonyíték, akkor kérem, fejezzük be az eljárást, ennek a továbbiakban helye nincsen".

Kovács Béla szerint számára ez egyértelmű és előre kiszámított, valamint "kitervelt akciója a Fidesznek", nemcsak a személye, hanem az általa képviselt Jobbik ellen is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását