2024. március 19. - József, Bánk

770 új munkahely

A ZF Hungária Kft. új beruházása, fejlesztése eredményeképpen a cég egri gyárának tevékenysége személygépjárművekbe gyártott nyolcsebességes automata sebességváltók előállításával bővül, a beruházással minimum 770 új munkahelyet hoznak létre - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten a ZF Hungária Kft. új egri beruházásáról tartott sajtótájékoztatón.
2017. március 24. péntek 12:37 - HírExtra
 A tárcavezető kiemelte: a 100 éves hagyománnyal rendelkező, és a világpiacon vezető szerepet játszó autóipari ZF 31 milliárd forintos beruházást hajt végre Egerben, a beruházáshoz annak nagyságára és a teremtett munkahelyek nagy számára tekintettel a magyar kormány 6,7 milliárd forint összegű, vissza nem térítendő készpénztámogatást nyújt. 

A külgazdasági és külügyminiszter elmondta: tavaly volt a legmagasabb a magyar export, a külkereskedelmi aktívum, és 2016-ban a magyar autóipar rekordot döntött, 7874 milliárd forint termelési értéket állított elő.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását