2024. április 24. - György

Ki a nagyobb tolvaj: a szocik vagy a Fidesz?

Első fokon felfüggesztett szabadságvesztést kapott két egy több száz millió forintos hűtlen kezelés miatt Fürst György és tizenegy társa, volt szocialista és SZDSZ-es politikusok. A Fidesz azonnal ujjal mutogat, saját ügyeit nem emlegeti.
2017. január 24. kedd 14:43 - HírExtra
 A Fővárosi Törvényszék keddi ítélete újabb bizonyíték arra, hogy a szocialisták minden idők legkorruptabb kormányzását követték el, minden szinten loptak - kommentálta a Fidesz azt, hogy a törvényszék első fokon felfüggesztett szabadságvesztéssel sújtotta két Andrássy úti ingatlan 2004-es elidegenítése ügyében, több száz millió forintos hűtlen kezelés miatt Fürst Györgyöt és tizenegy társát, saját kormányzásuk tisztaságáról viszont nem szólt.

A vádlottak VI. kerületi szocialista, szabaddemokrata politikusként vettek részt a két ingatlan pályáztatás nélküli eladásáról szóló döntésben.

A Fidesz a döntés után közölte, a szocialista és SZDSZ-es politikusok ugyanúgy szervezetten adták el az Andrássy úti palotákat, ahogy szervezetten lopták ki a 4-es metróberuházás egyharmadát is.

A kormánypárt abban bízik, hogy a jogerős ítélet a mostaninál is szigorúbb lesz, "mert a bűnözőknek a börtönben a helyük".

Hozzátehetjük: minden tolvaj politikusnak legyen az akár miniszterelnök, börtönben a helye.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását