2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Brutális hideg: feloldották a korlátozásokat

Feloldották az időjárás miatt bevezetett közlekedési korlátozásokat, így már a 7,5 tonnánál nehezebb járművek is minden utat használhatnak - közölte az Útinform szombat délután a honlapján.
2017. január 14. szombat 17:58 - HírExtra
Korábban nem közlekedhettek a 7,5 tonnánál nehezebb járművek Fejér megyében Bicske és Zsámbék között, Pest megyében a 102-es főúton az M1-es autópályától Pilisjászfalun a 10-es főútig, a 8102-es jelű úton az 1-es főúttól Budakalászig.

A legfrissebb információk szerint a gyorsforgalmi utak burkolata nedves, sónedves, keleten néhány főúti szakaszon latyakos, hókásás a burkolat, az Északi-középhegység magasabban fekvő útjain havas, letaposott havas szakaszokra is számítani kell még, Körmend környékén jégbordás az utak felülete.

Az alsóbbrendű úthálózaton - a Dunántúl déli részén helyenként, míg a Duna vonalától keletre eső területeken többfelé - még télies útviszonyokra lehet számítani. Ajka közelében síkos a mellékutak burkolata.

Képünk illusztráció
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását