2021. október 17. - Hedvig

A Here

Here címmel új albummal jelentkezett a már tizenöt Grammy-díjat begyűjtött Alicia Keys. Az amerikai énekes, dalszerző, producer hatodik albumán az emberi faj helyzetével, az otthonát jelentő New Yorkkal és aktuális világpolitikai eseményekkel is foglalkozik.
2016. november 12. szombat 17:44 - HírExtra
 "A Here minden száma vallomás, minden dallama ima" - idézte Alicia Keyst a lemezt kiadó Sony Music magyarországi forgalmazója, a Hear Hungary Music az MTI-hez eljuttatott közleményben.

Mint írták, az album a világ kulturális sokszínűsége mellett foglal állást. A zene meghitt, de merész, az inspirációt az énekesnő saját utazásaiból és társadalmi érzékenységéből merítette. A lemezhez tartozik The Gospel címmel egy kisfilm, amely bemutatja, milyen felnőni New Yorkban, szembesülni az élet kegyetlen igazságaival, és felfedezni a kapcsolatot az emberek között.

Az Asap Rocky rapperrel közös Blended Family (What You Do For Love) című kislemezsiker az énekesnő családjáról szól, a Holy War csatakiáltás a békéért.

"A Here válasz arra a világra, amiben élünk. A jót és a rosszat, az árnyékokat és a fényt egyaránt együttérzéssel és nyitottsággal kell kezelni, hogy megértsük és elfogadjuk egymást. Fel kell ismernünk, mennyire összetettek vagyunk" - magyarázta az énekesnő.

A lemez múlt heti megjelenésekor 34 ország iTunes listáján lett az első, és további harminc országban került a Top 5-be - Magyarországon a 2. helyen nyitott.

A 35 éves előadó, többszörös platinalemezes énekes, dalszerző és zongorista idén májusban fellépett a labdarúgó Bajnokok Ligája milánói döntőjének nyitóceremóniáján. Az anyai részről olasz származású énekesnő eddig több mint 30 millió lemezt adott el.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását