2020. szeptember 27. - Adalbert

Amy Adams éjszakai ragadózó lesz

Nem nevezhető sikertelen embernek Tom Ford, mégis gyerekkora óta a halál gondolata foglalkoztatja. Jó nevet szerzett a divatszakmában a Gucci kreatív igazgatójaként, majd önállósította magát, milliárdos vagyona lett, termékeit 122 luxusüzletben árusítják világszerte, és olyan jó nevű ügyfelei vannak, mint Beyoncé, Jennifer Lopez vagy Michelle Obama.
2016. szeptember 14. szerda 13:50 - HírExtra

 A filmmel sem vallott szégyent, az Egy egyedülálló férfi című rendezése 2009-ben Oscar-jelölést hozott a főszereplőnek, Colin Firth-nek. Hamarosan a mozikba kerül Ford új thrillerje, az Éjszakai ragadozók, amelyet bevallottan terápiás céllal készített. Mint a The Hollywood Reporternek elmondta, számára a rendezés menekülés a depresszió elől: nap mint nap nem múlik el óra, hogy ne gondolna a halálra.

„Ez családi örökség minálunk, ahogyan az alkoholizmus is – mondta a filmes szaklapnak. – Állandó félelemben élek, hogy bármikor valami szörnyűség történhet. Ez roppant fárasztó, elszívja az ember erejét és boldogtalansághoz vezet.”

Az 55 éves művész-üzletembernek a filmkészítés és a család jelenti a gyógymódot lelki problémáira. „Ez adta a legtöbb örömet egész életemben” – mondta első filmjéről, amelynek főszereplője, Firth szerint Ford az egyik legjobb rendező, akivel csak dolga volt.

Az Éjszakai ragadozók, amelynek forgatókönyvét is Ford írta, lélektani thriller Amy Adams és Jake Gyllenhaal főszereplésével. Premierjét a velencei filmfesztiválon tartották a hónap elején, múlt hét végén pedig elnyerte a zsűri nagydíját ugyanott. A kritikusok szerint kiváló stílusérzékkel kivitelezett bosszúdráma, amely egyszerre állítja kihívások elé a szívet és az agyat.

Forrás: UIP
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását