2024. április 19. - Emma

"Korrupt és pazarló a Fidesz"

Az Együtt szerint "korrupt és pazarló gazdálkodását" leplezi a Fidesz azzal, hogy - mint a Világgazdaság hétfőn megírta - korábbi gyakorlatával ellentétben már nem közöl heti jelentést az Államadósság Kezelő Központ az államadósság alakulásáról, illetve a központi kormányzat tartozásáról.
2016. február 8. hétfő 11:41 - HírExtra

    A Fidesz trükközik a számokkal: "a kormány pazarló és korrupt gazdálkodása, valamint kudarcot vallott, befektetőket elriasztó gazdaságpolitikája okán az elmúlt években valójában nőtt az államadósság" - írta az ellenzéki párt az MTI-hez eljuttatott közleményben.

    Az Együtt szerint visszaélnek azzal a törvénymódosítással, amely alapján a nemzetgazdasági miniszter dönthet úgy, hogy az államadóssággal kapcsolatos adatok kiadását meg lehet tagadni, amennyiben az szerinte sértené az államháztartás finanszírozásának ellátását. Ezek után nem kérdéses, hogy a kormány részére adott egyéb felhatalmazásokkal is visszaélnének hatalmi megfontolásokból - értékelték.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását