2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Nemsokára jön a Within Temptation!

Három sztárvendég, köztük Tarja Turunen is hallható a Within Temptation idén megjelent új lemezén. A holland szimfonikus rockzenekar pályafutását új magasságokba emelheti az idei Hydra című album, melyet a hazai rajongók március 14-én hallhatnak a Petőfi Csarnokban.
2014. március 7. péntek 10:57 - HírExtra
A szimfonikus metal legnépszerűbb énekesnőjét, Tarja Turunent kérte fel közös éneklésre Sharon den Adel, a holland Within Temptation énekese: a Nightwish egykori hangja és Sharon közösen adják elő a Paradise című, kislemezen is megjelent slágert. A két énekesnő nyilatkozatai szerint nem csak szakmai, de személyes síkon is remekül kijöttek egymással, ahogy az a dalhoz készült videón is látható: http://youtu.be/Dy6MpsDPKts

"Ez az első alkalom, hogy a Within Temptation egy olyan lemezt ad ki, amelyen több együttműködés is hallható, és ezek közül néhány úttörő jellegű lesz, mind a zenekarunk, mind a zenei világ tekintetében." - mondták el korábban az albummal kapcsolatban. Nem túloztak: az időközben megjelent nagylemezen az And We Run című dalban ugyanis egy amerikai rapper, Xzibit hallható, aki többek között az MTV Pimp My Ride című műsorának egykori házigazdájaként ismert.

A harmadik meghívott a Whole World Is Watching című balladában tűnik fel: ezt dalt a Soul Asylum énekese, Dave Pirner énekli Sharonnal - ezt a zenekart Magyarországon elsősorban a Csellengők tv műsorban elhangzó Runaway Train című dalról ismerhetjük. A kapcsolódó klip itt látható: http://youtu.be/VRNPkJ0ELPc

Ahogy a felkért sztárok és a kiváló videók is mutatják, a 15 éve működő Within Temptation lassan világsztár státuszba emelkedik, beérve a Nightwish népszerűségét is. A két friss videó néhány hónap alatt 5 millió megtekintést ért el, és a több mint 3 millió lemezt eladó zenekar új lemeze a slágerlisták első helyén nyitott Hollandiában és Csehországban is. Bejutott a TOP 10-be szinte minden nagyobb európai országban, és az Egyesült Államokban is megcsípte a 16. helyet. A digitális zenehallgatás terjedését látva talán még ennél is fontosabb, hogy az album az iTunes toplistáin is az élre tört.

Az eddig 48 országban lemezt kiadó, és összesítve több, mint félmillió koncertlátogató előtt fellépő zenekar új turnéja csak Európában több mint 30 állomást tartalmaz. Budapesten március 14-én, a városligeti Petőfi Csarnokban láthatjuk őket.

a Concerto Music bemutatja: World Tour 2014

2014. március 14., péntek 19 óra
Budapest, Petőfi Csarnok
Belépő: elővételben 7900 Ft, a Ticketportal és a Ticket Expressz hálózatban 8900 Ft, a koncert napján 9900 Ft

Jegyek kaphatók a Tickeportal és a Ticket Expressz hálózatában,a CD Pince, Hammer Zenebarlang, Headbanger üzletekben, valamint a www.concerto.hu oldalon.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását