2021. április 10. - Zsolt

"Az Orbán-kormány nem védi a kismamákat"

Az MSZP közlése szerint a Fidesz képviselői egy hétfői parlamenti bizottsági ülésen megakadályozták, hogy kiterjesszék a kismamák munkahelyi védelmét, és kiderült: "az Orbán-kormány egyetért azzal, hogy a kismamák kirúghatóak".
2014. február 3. hétfő 19:10 - HírExtra
Varga László MSZP-s országgyűlési képviselő az MTI-hez eljuttatott közleményében jelezte: a parlament ifjúsági bizottsága hétfői ülésén tárgyalta azt az MSZP törvényjavaslatot, amelyet a dolgozó szülők védelme érdekében nyújtottak be, és amit a kormánypárti képviselők nem támogattak.

"Ezzel bebizonyították, hogy jelenlegi formájában a gyed extra csak üres kampányfogás" - írta Varga László, hozzátéve: bármikor kirúghatják a munkába visszatérő szülőket, és a törvényi ellentmondások miatt továbbra sem egyértelmű egyebek mellett az sem, hogy lehet-e dupla gyest igénybe venni. "A Mesterházy-kormány ki fogja javítani a gyed extra hibáit, érdemi segítséget ad a gyereket nevelő édesanyáknak" - zárta közleményét az ellenzéki politikus.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását