2024. április 28. - Valéria

A Fidesz mindent tud

A Fidesz szerint Bajnai Gordonnak ma nem Magyarország miniszterelnökével kellene vitáznia, hanem a magyar emberekkel, velük van ugyanis vitája.
2013. február 6. szerda 14:53 - HírExtra
A Fidesz az MTI-hez eljuttatott szerdai közleményében így reagált arra, hogy Bajnai Gordon volt kormányfő, a Haza és Haladás Egyesület elnöke nyilvános vitára hívta Orbán Viktort.

A Fidesz szerint Bajnai Gordon csökkenteni akarja a minimálbért, a magyar emberek azonban nem támogatják ezt; a családi adókedvezmény megszüntetésére készül, a magyar emberek viszont nem értenek ezzel egyet; csökkenteni akarja a nyugdíjakat, de a magyar emberek nem kérnek ebből. Bajnai Gordonnak tehát a magyar emberekkel van vitája - közölték.

Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke a Fidesz-KDNP-frakció gyulai ülésén a vitával kapcsolatban azt közölte: hatalmi harc zajlik, hogy ki legyen a baloldal vezetője. "Míg ez nem dőlt el, addig egy ilyen felvetés igazából a baloldali hatalmi küzdelem szükséges velejárója" - fogalmazott, eldönthetetlennek nevezve, hogy kivel is kellene vitatkozni. Hozzátette azt is, hogy egyébként még az sem világos, miről kellene vitázni, hiszen a baloldalon "egyszerre mondanak mindenfélét".

Az Együtt 2014 választói mozgalom szerdán közölte, hogy Bajnai Gordon vitára hívja Orbán Viktort. Indoklásul azt írták: a Fidesz álcivil szervezetek mögé bújva hazugságokat terjeszt terveikről, és szembesíteni szeretnék "a valósággal" a miniszterelnököt.

A választói mozgalom arra reagált, hogy megjelentek a napilapokban a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány újabb hirdetései, amelyeken Bajnai Gordon és Gyurcsány Ferenc, képmásuk alatt pedig az Együtt tették tönkre az országot felirat látható. A mozgalom közleményében egyebek között azt írta: nincs Bajnai-Gyurcsány-szövetség, az Együtt 2014-nek "esze ágában sincs" csökkenteni a minimálbért és programja nem csökkenti a nyugdíjakat.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását