2024. május 5. - Györgyi

Elkapták a drogelosztót

Elfogtak a Nógrád megyei rendőrök egy 24 éves vecsési férfit, aki a salgótarjáni kábítószer-hálózat felső kapcsolataként működött - közölte Némedi Gábor, a megyei rendőr-főkapitányság megbízott főkapitánya csütörtökön Salgótarjánban, sajtótájékoztatón.
2013. január 24. csütörtök 12:02 - HírExtra
Némedi Gábor elmondta: az őrizetbe vett férfi lakásán a jelentős mennyiségű kábítószer mellett hamisított, átcímkézett mosóporokat és öblítőket is lefoglaltak.

Mint ismertette: a főkapitányság múlt év végén indított eljárást egy 31 és 33 éves salgótarjáni férfi ellen visszaélés kábítószerrel bűntett miatt. Egyikük dílerhálózatot működtetett a nógrádi megyeszékhelyen, társa pedig drogfutárként dolgozott. A díler ellen több büntetőeljárás is folyamatban van hasonló bűncselekmények miatt - ismertette a megbízott főkapitány, bűnügyi igazgató.

Tájékoztatása szerint a - már előzetes letartóztatásba vett - salgótarjániak által forgalmazott kábítószerek és kábító hatású anyagok között marihuánától a ketaminig fordultak elő szintetikus és nem szintetikus drogok.

Némedi Gábor közölte: e nyomozás során került a rendőrség látókörébe egy 24 éves vecsési férfi, a salgótarjániak drogelosztóként működő felső kapcsolata. Amikor a rendőrök megjelentek a lakásán, a férfi 1,5 kilogramm súlyú, növényi törmeléket tartalmazó anyagot próbált lehúzni a vécén.

Ezen kívül 3,5 kilogramm különböző színű és állagú, szintén kábítószernek minősülő porszerű anyagot is lefoglaltak a vecsési lakásban.

A házkutatáson a ház mellékrészében még "újracsomagoló üzemet" is találtak a rendőrök - mondta Némedi Gábor -, itt mosóporokat és öblítőket hamisított, csomagolt, címkézett fel a férfi. Összesen 1860 liter öblítőt és 108 kiló mosóport foglaltak le, ez ügyben a Nemzeti Adó- és Vámhivatal folytatja az eljárást.

A 24 éves férfit őrizetbe vették, és indítványozták előzetes letartóztatását - közölte a bűnügyi igazgató.

(A kép illusztráció)

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását